Meer voorlezen, beter in taal

Prentenboeken Top Tien

Voorleesboeken voor 0 tot 12 jaar

Voorlezen

Boekstartcafé

De Bibliotheek Liemers organiseert regelmatig leuke, gezellige Boekstartbijeenkomsten.

1. Boekstartcafé Duiven

Kom elke derde week van de maand langs in de Bibliotheek Liemers voor gezelligheid en voorlezen uit leuke boeken!

di 17 okt

2. Boekstartcafé Westervoort

wo 18 okt

3. Boekstartcafé Zevenaar

vr 20 okt

4. Boekstartcafé Westervoort

wo 15 nov

5. Boekstartcafé Zevenaar

vr 17 nov

6. Boekstartcafé Duiven

di 21 nov

7. Boekstartcafé Zevenaar

vr 15 dec

8. Boekstartcafé Duiven

di 19 dec

9. Boekstartcafé Westervoort

wo 20 dec

Leesapps

Er zijn veel leuke apps op de markt die te maken hebben met boeken en lezen. Wij hebben een selectie gemaakt en de apps beoordeeld.

• Hans en Grietje - epic tales Bekijk details

Het sprookje van Hans en Grietje wordt tot leven geroepen met deze app die tal van animaties heeft.

Bekijk details van Hans en Grietje - epic tales

• Goud voor Aap Bekijk details

Het iBook Goud voor Aap is deel 4 van de serie Daar komt aap. De serie loopt op in moelijkheidgraad. Goud voor Aap is voor beginnende lezertjes op AVI-niveau M3.

Bekijk details van Goud voor Aap

• Annie & Bas Bekijk details

Omdat het zo hard waait raakt de jurk van Annie onder de plas van hond Bas. Als ze met haar omvangrijke jurk gaat wapperen om ‘m droog te krijgen vliegt ze onverhoeds de lucht in.

Bekijk details van Annie & Bas

Wolven en prinsessen

De gelaarsde kat, Repelsteeltje, Assepoester.... Alles over sprookjes op een rij.