Online Bibliotheek app

In de app ‘Online Bibliotheek’ vind je e-books en luisterboeken voor alle leeftijden. De app is beschikbaar voor iOS en Android.


 

Iguana app

Download de gratis Iguana Bibliotheek app voor verlengen - reserveren - bijna te laat waarschuwingen op je smartphone en/of tablet. De app werkt heel eenvoudig en is geschikt voor zowel Android- als Apple apparaten.

Vragen over de Bibliotheek App

Online cursussen

Als lid van Kunstwerk! de Bibliotheek kun je vanaf nu gratis leuke online cursussen volgen. Bijvoorbeeld om beter te communiceren, je persoonlijke kracht te ontdekken, je commerciële vaardigheden te ontwikkelen of een vreemde taal te leren.

Digitale voorleestas

Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes. Samen lezen was nog nooit zo leuk!

Collectie E-books

Boeken lezen en luisteren op je tablet of mobiele telefoon was nog nooit zo makkelijk. Vind hier de nieuwste E-books en luisterboeken op één pagina.

TijdschriftenBieb

De TijdschriftenBieb is een app voor (volwassen) bibliotheekleden. Je kunt kiezen uit 16 tijdschriften die je leest op je mobiele telefoon of tablet.

Muziekweb

In de bibliotheek is de complete collectie van Muziekweb te beluisteren. Meer dan 6 miljoen tracks staan voor je klaar. Verdiep je in de uitgebreide informatie over albums, artiesten, componisten en muziekstijlen en geniet!

Telefonische hulplijn

Kunstwerk! de Bibliotheek is telefonisch bereikbaar voor vragen over de online diensten van de Bibliotheek.