Cursussen

Cursussen

Kunstwerk! de Bibliotheek biedt een aantal cursussen aan. Alle cursussen zijn gratis te volgen door leden van onze bibliotheek.


Klik & Tik

Wil je ook leren browsen, navigeren en e-mailen? Tijdens de Klik & Tik trainingen ga je onder begeleiding aan de slag met het online cursusprogramma. Na afloop van de cursus kun je zelfstandig het internet op.

Digisterker

Wil je leren hoe je gebruik kunt maken van digitale (overheids)diensten van bijvoorbeeld de gemeente, het UWV en de belastingdienst? De gratis cursus Digisterker helpt je op weg. 

Koken binnen je budget

Liemers Taalhuis (Kunstwerk! De Bibliotheek) organiseert najaar 2021 de cursus “Koken binnen je budget”. Dit project is gericht op laaggeletterde volwassenen, zowel autochtoon als allochtoon. In dit project wordt samengewerkt met Vitanos.

(Ver)kopen via Marktplaats

Hoe kan ik snel en handig mijn auto verkopen? Of mijn jasje of fiets? Hoe kom ik aan een goedkope bureaulamp? Via Marktplaats natuurlijk! Als je wil leren hoe je dat het beste kunt doen, meld je dan aan voor de leuke en gratis cursus ‘(Ver)kopen via Marktplaats’.

Besparen via internet

Met de cursus Besparen via internet gaan we de deelnemers leren om op internet te winkelen en zo veel euro’s te besparen.

Online cursussen

Meer dan 160 online cursussen voor persoonlijke ontwikkeling!

Meer info