DigiVitaler

Contact met de huisarts of het ziekenhuis verloopt steeds vaker digitaal via je smartphone, tablet of computer. Hartstikke handig want het kost minder tijd en moeite én je hebt altijd en overal toegang tot jouw gegevens. Maar wat als je hier vragen over hebt of je graag wilt weten hoe dit werkt? Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert regelmatig gratis workshops DigiVitaler om je kennis te laten maken met de digitale zorg en ermee aan het werk te gaan.

De workshops gaan over verschillende vormen van digitale zorg. Denk bijvoorbeeld aan het patiëntenportaal van de huisarts of ziekenhuis, het videoconsult, de website thuisarts.nl of apotheek.nl of de verschillende gezondheidsapps. 

De workshops zijn gratis. Iedereen kan meedoen, je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Het is handig als je al een beetje ervaring hebt met de smartphone, tablet of computer. Heb je dat nog niet? Ook dat kun je leren bij een van de gratis cursussen van Kunstwerk! de Bibliotheek. 

Voor meer informatie en aanmelden, kun je contact opnemen met Marie-José van de Velde via 0316-745680, activiteitenbibliotheek@liemerskunstwerk.nl of bij de balie van de bibliotheek in Zevenaar.

Per workshop is er een maximum van 6 deelnemers. Als de workshop vol is, kom je op een wachtlijst. We nemen dan contact met je op als er weer nieuwe workshops zijn. We plannen regelmatig nieuwe workshops in.