(Ver)kopen via Marktplaats

Hoe kan ik snel en handig mijn auto verkopen? Of mijn jasje of fiets? Hoe kom ik aan een goedkope bureaulamp? Via Marktplaats natuurlijk! Als je wil leren hoe je dat het beste kunt doen, meld je dan aan voor de leuke en gratis cursus ‘(Ver)kopen via Marktplaats’.

Veel mensen hebben spullen in huis die ze voor een mooie prijs zouden kunnen verkopen. Spullen waar je eigenlijk niets meer mee doet en waar je nog best iets voor kunt krijgen. Maar bij het maken van een goede advertentie komt nog heel wat kijken. De foto’s moeten aantrekkelijk zijn, de tekst moet duidelijk zijn, de prijs moet passen bij het product en de afhandeling van de verkoop moet goed verlopen. Hiervoor zijn digitale vaardigheden nodig en die doe je op tijdens deze cursus.


(Ver)kopen via Marktplaats’ bestaat uit vijf bijeenkomsten en is voor alle volwassenen uit de Liemers die zijn/haar digitale vaardigheden wil verbeteren. De bijeenkomsten vinden plaats in de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar en worden gegeven door Kunstwerk! in samenwerking met Stichting DigiSlim. 

Aanmelden kan via Kunstwerk! de Bibliotheek door contact op te nemen met Marie-José van de Velde via 0316-745680 of via de mail activiteitenbibliotheek@liemerskunstwerk.nl