Jeugd

Hoi!

Wist je dat je tot je 18e gratis lid bent van de bibliotheek? Ontdek de vele mogelijkheden van de jeugdbibliotheek.

Boek n trip

Tijdens de zomeractie (1 juli t/m 31 augustus) van Jeugdbibliotheek.nl kun je de mooiste verhalen beleven. Gewoon op je telefoon of tablet. Met de gratis online Bibliotheek-app download je de leukste e-books en luisterboeken. Voor iedereen tussen de 0-18 jaar. Ook als je nog géén lid bent van de bieb.

Meer informatie

Jeugd 0-6 jaar

Jeugd 6-12 jaar

Jeugd 12-18 jaar

E-books en luisterboeken

Bij de online Bibliotheek leen je e-books en luisterboeken. Je kunt kiezen uit alle jeugdtitels, titels van Lezen voor de Lijst en extra titels van een aantal uitgevers.

Online mogelijkheden

Met je bibliotheekabonnement heb je toegang tot allerlei activiteiten die je thuis kan doen. Van voorleesverhalen tot online oefenen voor school, maar ook doe-tips.

Boekstart

Voor de allerkleinsten bieden wij de dienst BoekStart aan. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen! Onze BoekStart-coach Lilian staat voor jullie klaar.

Voorleesmiddagen

Elke woensdagmiddag, van 15:00 uur tot 16:00 uur in bibliotheek Duiven, Westervoort en Zevenaar, staan voorlezers klaar om kinderen een leuk, spannend of leerzaam verhaal te vertellen. *Vanwege het coronavirus gaan de voorleesmiddagen niet door