• Thrillerauteur Lydia van Houten Bekijk details

17 juni 2020

De bekende thrillerauteur Lydia van Houten heeft vorige week haar nieuwe boek 'Schim' gepresenteerd en gesigneerd bij Rebers en Buro in Zevenaar.

Bekijk details van Thrillerauteur Lydia van Houten

• Spannende Boeken weken Bekijk details

11 juni 2019

De Spannende Boeken Weken zijn begonnen! Met stip het populairste genre in Nederland.

Bekijk details van Spannende Boeken weken

• Workshop Bekijk details

26 maart 2019

De leerlingen van vier klassen van het Liemers College, locatie Landeweer, hebben genoten van een workshop Nederlandse taal, een welkome aanvulling op de reguliere taallessen. De Kunstwerk! workshop werd gegeven door dichter, spreker en schrijver Gershwing Bonevacia.

Bekijk details van Workshop

• Groepsvrijwilligersprijs Duiven Bekijk details

17 maart 2019

Helaas, we hebben geen prijs gewonnen, maar we zijn super trots op onze vrijwilligers. De Jongerenprijs: Lisa Brinkman en de groepsprijs: Schutterij OG & Join. Gefeliciteerd!

Bekijk details van Groepsvrijwilligersprijs Duiven

• Koken Binnen Je Budget! Bekijk details

7 maart 2019

Eten als bindmiddel bij project Koken Binnen Je Budget! Afgelopen week is het project Koken Binnen Je Budget in Zevenaar afgerond. Tijdens de laatste kookles zijn er certificaten uitgereikt aan de deelnemers van het project, die naast budgetvriendelijk koken ook aan de slag zijn gegaan met beter leren spreken, schrijven en lezen. Eten als bindmiddel!

Bekijk details van Koken Binnen Je Budget!

• Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers zeven dagen per week geopend! Bekijk details

13 augustus 2018

Op 2 september a.s. wordt in Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers in Zevenaar de zondag openstelling, die tot en met april 2019 zal duren, feestelijk ingeluid. De bibliotheek is daarmee zeven dagen per week geopend. Ter gelegenheid van de zondagopening die op 2 september a.s. plaats zal vinden, viert Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers feest. De bibliotheek in Zevenaar is dan niet alleen geopend van 12.00 tot 15.00 uur, maar organiseert ook een leuke activiteit. Helemaal gratis.

Bekijk details van Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers zeven dagen per week geopend!

• Bibliotheek Duiven toegankelijker voor rolstoelgebruikers Bekijk details

12 december 2017

Onze bibliotheek in de Ogtent in Duiven is nu nog toegankelijker voor de rolstoelgebruiker. Er zijn nieuwe grote schuifdeuren aangebracht en de bezoeker kan gebruik maken van een lift. Je bent welkom!

Bekijk details van Bibliotheek Duiven toegankelijker voor rolstoelgebruikers

• Isa Hoes en Medina Schuurman Bekijk details

12 oktober 2017

Kunstwerk! en Rebers Boek en Buro organiseren samen een inspirerende avond met Isa Hoes en Medina Schuurman. De actrices zijn al jarenlang te zien op televisie, maar nu hebben ze een boek geschreven. In ‘Te lijf’ halen Isa Hoes en Medina Schuurman de overgang uit de taboesfeer.

Bekijk details van Isa Hoes en Medina Schuurman

• Eén groot feest! Bekijk details

23 maart 2017

Het was weer één groot feest bij het BoekStartcafé in Duiven. Alle Kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s waren reuze enthousiast.

Bekijk details van Eén groot feest!

• Digisterker certificaat Bekijk details

18 maart 2017

Gefeliciteerd! Deze cursisten zijn in het bezit van het Digisterker certificaat.

Bekijk details van Digisterker certificaat