Nieuws

  

Resultaat 111 - 117 (van 117)

 • Nederland Leest Bekijk details

  14 november 2016

  Ter gelegenheid van Nederland Leest (dit jaar het thema Democratie) staat van 29 november tot 13 december de Democratiefabriek in HAL 12 (Gemeentehuis) in Zevenaar. Van 14 t/m 19 december in de bibliotheek Zevenaar tijdens openingstijden. Bezoek ook de Superleeskring op zondag 18 december 12:00-15:00 uur.

 • Sinterklaas is jarig, ik zet mijn schoen vast klaar ... Bekijk details

  2 november 2016

  Je schoen zetten in de bibliotheek? Dat kan! Vanaf zaterdag 12 november kun je in de vestigingen van Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers een leuk vouwschoentje halen om zelf in elkaar te knutselen. Schoentje klaar? Breng het dan zo snel mogelijk terug naar de bibliotheek. Op vrijdag 2 december mag je komen kijken of de Sint er een leuk Schoenboekje in heeft gestopt.

 • Het spannende Smokkelspel Bekijk details

  28 september 2016

  Het smokkelen ontwikkelde zich vanaf de eerste Wereldoorlog tot een soort volkssport waarbij douaniers en smokkelaars probeerden elkaar te slim af te zijn.

 • BIEB magazine voor ouders, nu gratis in de Bibliotheek verkrijgbaar! Bekijk details

  16 september 2016

  Haal nu gratis BIEB magazine op in de Bibliotheek; het staat vol met interessante tips & trucs over (voor)lezen en nog veel meer. Wat zijn de allerleukste makkelijk te lezen boeken? Hoe vind je een geschikt boek? Welke apps en digitale boeken zijn niet alleen ontzettend leuk maar ook erg goed? Welke social media gebruiken kinderen tegenwoordig? Hoe bereid je een spreekbeurt voor? Hoe geef je je kind op een juiste manier een complimentje? Welk boek las Arjen Robben als kind graag? Je leest er alles...

 • Fieperdepiep, hoera! Bekijk details

  10 augustus 2016

  Tentoonstelling Fiep Westendorp 100 jaar in Zevenaarse bibliotheek.

 • Mega Boekenverkoop Bekijk details

  26 juli 2016

  MEGA-verkoop afgeschreven boeken in bibliotheken van Duiven, Giesbeek, Westervoort en Zevenaar

 • Pokemon in de bieb...... Bekijk details

  26 juli 2016

  Ook bij ons in de bibliotheek Pokemon’s te vinden zijn (zie foto’s) en er zijn zelfs zeldzame Pokemon’s zoals Onyx te vinden! Daarnaast is bibliotheek Zevenaar in ieder geval ook nog een Pokegym en een Pokestop!!

Paginanavigatie