Nieuws

  

Resultaat 11 - 20 (van 111)

 • Voorlezen Bekijk details

  17 augustus 2021

  Het voorlezen gaat weer van start!

  Bekijk details van Voorlezen

 • Stap-voor-stap uitleg van de CoronaCheck Bekijk details

  14 juli 2021

  Wil je toegang tot een evenement in Nederland of een reis maken binnen de Europese Unie, dan heb je daar een coronabewijs voor nodig. Een coronabewijs maak je met de CoronaCheck-app of via de website coronacheck.nl. Dat is niet voor iedereen even makkelijk om te doen.

  Bekijk details van Stap-voor-stap uitleg van de CoronaCheck

 • Boek n Trip Bekijk details

  12 juli 2021

  Tijdens de zomeractie van Jeugdbibliotheek.nl kun je de mooiste verhalen beleven. Gewoon op je telefoon of tablet. Met de gratis online Bibliotheek-app download je de leukste e-books en luisterboeken. Voor iedereen tussen de 0-18 jaar. Ook als je nog géén lid bent van de bieb.

  Bekijk details van Boek n Trip

 • Kunstwerk! Liemers Museum vraagt jouw hulp Bekijk details

  16 juni 2021

  De Liemers heeft recht op haar eigen oorlogsverhaal, die voor altijd bewaard moet blijven in het Liemers Museum. Het inrichten van het Liemers Museum op de nieuwe locatie in de Turmac Cultuurfabriek kost enorm veel geld en er is geen budget meer voor de presentatie over de Tweede Wereldoorlog. Daarom vraagt Kunstwerk! Liemers Museum slechts één euro van jou. Uiteraard mag je ook meer doneren. Zo hopen wij in staat te zijn om dit belangrijke oorlogsverhaal te behouden en aan iedereen door te kunnen...

  Bekijk details van Kunstwerk! Liemers Museum vraagt jouw hulp

 • ‘Laaggeletterdheid in beeld’ te bewonderen in Zevenaar Bekijk details

  31 mei 2021

  De reizende fototentoonstelling ‘Laaggeletterdheid in beeld’ was afgelopen oktober te bekijken in de bibliotheek in Westervoort. Na de heropening van de bibliotheken, is deze fototentoonstelling nu ook te zien bij de bibliotheek in Zevenaar.

  Bekijk details van ‘Laaggeletterdheid in beeld’ te bewonderen in Zevenaar

 • WO2-verhaal gezocht Bekijk details

  18 maart 2021

  Van maart t/m mei gaan we op zoek naar persoonlijke verhalen over de Tweede Wereldoorlog in Gelderland.

  Bekijk details van WO2-verhaal gezocht

 • Murat Isik schrijversbezoek Bekijk details

  16 maart 2021

  Op donderdag 11 maart heeft het schrijversbezoek van Murat Isik plaatsgevonden in Het Musiater. Een geslaagd gesprek welke terug is te kijken. Hij vertelt onder andere meer over zijn boek Wees Onzichtbaar en hoe het was om op te groeien in de Bijlmer.

  Bekijk details van Murat Isik schrijversbezoek

 • Gratis Media Ukkie tas Bekijk details

  10 maart 2021

  Tijdens de Media Ukkie Dagen van vrijdag 26 maart t/m vrijdag 2 april 2021 besteedt de bibliotheek aandacht aan mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 tot 6 jaar.

  Bekijk details van Gratis Media Ukkie tas

 • Hulp bij belastingaangifte Bekijk details

  3 maart 2021

  Kun je wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte via de computer? Een expert die met je meekijkt? Of heb je een vraag? Dan kun je vanaf dinsdag 2 maart a.s. terecht bij Kunstwerk! de Bibliotheek. Samen met de Sociaal Raadslieden van STMR biedt de bibliotheek een belastingspreekuur om inwoners uit Duiven, Lobith, Westervoort en Zevenaar te ondersteunen. Deze service is gratis. Hulp bij aangifte is voor iedereen beschikbaar die voldoet aan de voorwaarden van het Sociaal Raadswerk, ook voor wie...

  Bekijk details van Hulp bij belastingaangifte

 • Verrassingstas Thriller Tiendaagse Bekijk details

  15 februari 2021

  Tijdens de Thriller Tiendaagse van woensdag 17 februari tot en met vrijdag 26 februari 2021 worden thrillers en detectives onder de aandacht gebracht bij Kunstwerk! de Bibliotheek. Ben je lid van de bibliotheek en is dit jouw favoriete genre? Reserveer dan een verrassingstas met 2 spannende thrillerboeken.

  Bekijk details van Verrassingstas Thriller Tiendaagse

Paginanavigatie