Nieuws

  

Resultaat 11 - 20 (van 115)

 • Sinterklaas leest voor in de bieb! Bekijk details

  12 november 2021

  Sinterklaasperiode, een spannende tijd voor kinderen, ouders, opa’s en oma’s. Fantasie en werkelijkheid worden met elkaar verweven. Schoenen worden gezet vol met zorgvuldig gemaakte tekeningen en verlanglijstjes én een wortel voor Ozosnel.

 • Nederland Leest Bekijk details

  1 november 2021

  Kom naar Kunstwerk! de Bibliotheek tijdens Nederland Leest en krijg het boek De wandelaar van Adriaan van Dis van ons cadeau! In dit boek krijgt een Nederlander in Parijs bij een brand een hond in zijn schoot geworpen. Een hond die een andere wereld voor hem opent: die van vluchtelingen, illegalen en zwervers. Het verandert Parijs, het verandert de man: hij wil helpen, goed doen. Maar alles wat hij doet pakt anders uit. Je kunt dit boek de hele maand november gratis ophalen in de bibliotheek. Op...

 • Hulp bij CoronaCheck app Bekijk details

  28 september 2021

  Vanaf nu heeft iedereen vanaf 13 jaar een coronabewijs nodig om binnen te komen om te reizen, bij de horeca, bij evenementen en onder andere in theaters. Lukt het jou niet om een QR-code aan te maken of heb je hier vragen over? Het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek kan jou helpen.

 • Kinderboekweek 2021: Word jij later striptekenaar? Bekijk details

  24 september 2021

  Tijdens de Kinderboekenweek (6 tot en met 17 oktober) organiseert Kunstwerk! de Bibliotheek op donderdag 7 oktober a.s. een creatieve activiteit voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van beroepen, onder het motto Worden wat je wil. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om te fantaseren over de toekomst. Je kunt heerlijk wegdromen over jouw droomberoep. Of je nu vier jaar oud bent of twaalf: het is altijd leuk om te fantaseren over later. Tijdens...

 • Voorlezen Bekijk details

  17 augustus 2021

  Het voorlezen gaat weer van start!

 • Stap-voor-stap uitleg van de CoronaCheck Bekijk details

  14 juli 2021

  Wil je toegang tot een evenement in Nederland of een reis maken binnen de Europese Unie, dan heb je daar een coronabewijs voor nodig. Een coronabewijs maak je met de CoronaCheck-app of via de website coronacheck.nl. Dat is niet voor iedereen even makkelijk om te doen.

 • Boek n Trip Bekijk details

  12 juli 2021

  Tijdens de zomeractie van Jeugdbibliotheek.nl kun je de mooiste verhalen beleven. Gewoon op je telefoon of tablet. Met de gratis online Bibliotheek-app download je de leukste e-books en luisterboeken. Voor iedereen tussen de 0-18 jaar. Ook als je nog géén lid bent van de bieb.

 • Kunstwerk! Liemers Museum vraagt jouw hulp Bekijk details

  16 juni 2021

  De Liemers heeft recht op haar eigen oorlogsverhaal, die voor altijd bewaard moet blijven in het Liemers Museum. Het inrichten van het Liemers Museum op de nieuwe locatie in de Turmac Cultuurfabriek kost enorm veel geld en er is geen budget meer voor de presentatie over de Tweede Wereldoorlog. Daarom vraagt Kunstwerk! Liemers Museum slechts één euro van jou. Uiteraard mag je ook meer doneren. Zo hopen wij in staat te zijn om dit belangrijke oorlogsverhaal te behouden en aan iedereen door te kunnen...

 • ‘Laaggeletterdheid in beeld’ te bewonderen in Zevenaar Bekijk details

  31 mei 2021

  De reizende fototentoonstelling ‘Laaggeletterdheid in beeld’ was afgelopen oktober te bekijken in de bibliotheek in Westervoort. Na de heropening van de bibliotheken, is deze fototentoonstelling nu ook te zien bij de bibliotheek in Zevenaar.

 • WO2-verhaal gezocht Bekijk details

  18 maart 2021

  Van maart t/m mei gaan we op zoek naar persoonlijke verhalen over de Tweede Wereldoorlog in Gelderland.

Paginanavigatie