Nieuws

  

Resultaat 21 - 30 (van 117)

 • ‘Laaggeletterdheid in beeld’ te bewonderen in Zevenaar Bekijk details

  31 mei 2021

  De reizende fototentoonstelling ‘Laaggeletterdheid in beeld’ was afgelopen oktober te bekijken in de bibliotheek in Westervoort. Na de heropening van de bibliotheken, is deze fototentoonstelling nu ook te zien bij de bibliotheek in Zevenaar.

 • WO2-verhaal gezocht Bekijk details

  18 maart 2021

  Van maart t/m mei gaan we op zoek naar persoonlijke verhalen over de Tweede Wereldoorlog in Gelderland.

 • Murat Isik schrijversbezoek Bekijk details

  16 maart 2021

  Op donderdag 11 maart heeft het schrijversbezoek van Murat Isik plaatsgevonden in Het Musiater. Een geslaagd gesprek welke terug is te kijken. Hij vertelt onder andere meer over zijn boek Wees Onzichtbaar en hoe het was om op te groeien in de Bijlmer.

 • Gratis Media Ukkie tas Bekijk details

  10 maart 2021

  Tijdens de Media Ukkie Dagen van vrijdag 26 maart t/m vrijdag 2 april 2021 besteedt de bibliotheek aandacht aan mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 tot 6 jaar.

 • Hulp bij belastingaangifte Bekijk details

  3 maart 2021

  Kun je wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte via de computer? Een expert die met je meekijkt? Of heb je een vraag? Dan kun je vanaf dinsdag 2 maart a.s. terecht bij Kunstwerk! de Bibliotheek. Samen met de Sociaal Raadslieden van STMR biedt de bibliotheek een belastingspreekuur om inwoners uit Duiven, Lobith, Westervoort en Zevenaar te ondersteunen. Deze service is gratis. Hulp bij aangifte is voor iedereen beschikbaar die voldoet aan de voorwaarden van het Sociaal Raadswerk, ook voor wie...

 • Verrassingstas Thriller Tiendaagse Bekijk details

  15 februari 2021

  Tijdens de Thriller Tiendaagse van woensdag 17 februari tot en met vrijdag 26 februari 2021 worden thrillers en detectives onder de aandacht gebracht bij Kunstwerk! de Bibliotheek. Ben je lid van de bibliotheek en is dit jouw favoriete genre? Reserveer dan een verrassingstas met 2 spannende thrillerboeken.

 • TijdschriftenBieb Bekijk details

  6 februari 2021

  Lees tijdschriften op je telefoon of tablet! Je vindt 16 bladen in de Tijdschriften app.

 • TETEM KidsLab Bekijk details

  2 februari 2021

  Kunstwerk! is een samenwerking aangegaan met De Twentse organisatie TETEM. Zij hebben webinars ontwikkeld die door alle bibliotheken in de programmering kunnen worden opgenomen. De activiteiten sluiten goed aan bij Lab12 van Kunstwerk! TETEM biedt deze activiteiten twee keer per week aan: op woensdagmiddagen en zaterdagmiddagen. In de voorjaarsvakantie zijn er meer activiteiten ingepland.

 • Vragen over de nieuwe Donorwet? Bekijk details

  12 januari 2021

  Het online Digi-Taalhuis helpt/Informatiepunt Digitale Overheid helpt je verder! Op 1 juli is de nieuwe donorwet ingegaan. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar die ingeschreven staat in een Nederlandse gemeente komt dan in het Donorregister.

 • Gratis boekgeschenk Nederland Leest Bekijk details

  26 november 2020

  Kom naar Kunstwerk! de Bibliotheek tijdens Nederland Leest en krijg het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer van ons cadeau! In dit boek vertellen twaalf broers en zussen het ware verhaal van hun familie dat zich afspeelt in de jaren vijftig en zestig. Met hun familiegeschiedenis ontvouwt zich de geschiedenis van Nederland in de twintigste eeuw. Je kunt dit boek als lid van de bibliotheek tot en met maandag 14 december a.s. gratis ophalen in alle vestigingen en servicepunten van...

Paginanavigatie