Nieuws

  

Resultaat 21 - 30 (van 104)

 • Gefeliciteerd Evelien, Voorleeskampioen Schoolfinale Read2Me! Bekijk details

  3 maart 2020

  Evelien van Hoof van het Liemers College uit Zevenaar heeft dinsdag 18 februari jl. de schoolfinale voorleeswedstrijd Read2Me gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in Kunstwerk! Het Musiater. Het betrof hier een voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd. De winnaar zal binnenkort de Liemers vertegenwoordigen in de provinciale finale.

  Bekijk details van Gefeliciteerd Evelien, Voorleeskampioen Schoolfinale Read2Me!

 • Winnaars kwartfinale voorleeswedstrijd Bekijk details

  3 maart 2020

  Rosalie van Hal van IKC Het Klokhuis en Reza Vooges van OBS Toermalijn hebben de kwartfinale voorleeswedstrijd gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in Duiven en Lobith. Het betrof hier een voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd. De winnaars zullen op 15 maart de Liemers vertegenwoordigen in de halve finale. En wellicht wordt een van hen wel De Nationale Voorleeskampioen 2020!

  Bekijk details van Winnaars kwartfinale voorleeswedstrijd

 • Kunstwerk! Draait Door! - AFGELAST Bekijk details

  12 februari 2020

  Naar aanleiding van de maatregelen van de regering inzake de ontwikkelingen in de coronavirus is besloten om onze activiteit van aanstaande zondag 15 maart Kunstwerk! Draait Door! in Turmac Cultuurfabriek te annuleren en te verzetten. Wij houden u op de hoogte via deze website.

  Bekijk details van Kunstwerk! Draait Door! - AFGELAST

 • Poëzieweek Bekijk details

  30 januari 2020

  Ga tijdens de Poëzieweek van 30 januari t/m 5 februari eens langs bij Kunstwerk! de Bibliotheek voor mooie poëzie en vergeet ook niet één van de ansichtkaarten mee te nemen. Bijvoorbeeld deze van Maud Vanhauwaert.

  Bekijk details van Poëzieweek

 • Alle leerlingen in de Liemers digitaal vaardig Bekijk details

  28 januari 2020

  Kinderen groeien op in een digitaal tijdperk waarin ze geheel onbevangen de mogelijkheden van nieuwe technologie ontdekken. Kunstwerk! de Bibliotheek stimuleert het ontwikkelen van digitale vaardigheden van kinderen om met deze technologie te leren omgaan. Op maandag 10 februari a.s. wordt om 15.00 uur in de OGtent in Duiven hiervoor het startsein gegeven.

  Bekijk details van Alle leerlingen in de Liemers digitaal vaardig

 • Prentenboekenfestival voor kinderen en baby’s Bekijk details

  13 januari 2020

  "Nog één verhaaltje alsjeblieft!” Ouders weten dat het vaak niet bij één verhaaltje voor het slapengaan blijft. Om ouders te stimuleren om nog vaker voor te lezen en om het plezier van voorlezen te laten zien organiseert Kunstwerk! de Bibliotheek in Zevenaar het 1e Prentenboekenfestival.

  Bekijk details van Prentenboekenfestival voor kinderen en baby’s

 • Happy Body & Mind Event Bekijk details

  18 december 2019

  Geluk is dichterbij dan je denkt! Op zondag 26 januari 2020 van 10 tot 17 uur zal het allereerste Happy Body & Mind Event plaatsvinden in Hal 12 aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert in samenwerking met Rebers Boek en Buro en Happy Body & Mind dit bijzondere event in het kader van de Maand van de Spiritualiteit.

  Bekijk details van Happy Body & Mind Event

 • Bekijk details van Fijne feestdagen!

 • Wat ik nu vertel is echt waar, Bekijk details

  5 december 2019

  Sinterklaas en zijn Pieten waren deze week in Duiven, Lobith, Westervoort en Zevenaar.

  Bekijk details van Wat ik nu vertel is echt waar,

 • Jeugdbieb in Babberich Bekijk details

  22 november 2019

  Kunstwerk! de Bibliotheek wil het leesplezier vergroten en alle kinderen stimuleren om meer te lezen; op school én thuis. Want kinderen die meer lezen, zijn beter in taal en hebben betere schoolresultaten. In samenwerking met de Schoolbibliotheek St. Franciscus in Babberich is besloten om de faciliteiten van de Bibliotheek op School uit te breiden voor alle jeugdleners in Babberich.

  Bekijk details van Jeugdbieb in Babberich