Nieuws

  

Resultaat 21 - 30 (van 111)

 • TijdschriftenBieb Bekijk details

  6 februari 2021

  Lees tijdschriften op je telefoon of tablet! Je vindt 16 bladen in de Tijdschriften app.

  Bekijk details van TijdschriftenBieb

 • TETEM KidsLab Bekijk details

  2 februari 2021

  Kunstwerk! is een samenwerking aangegaan met De Twentse organisatie TETEM. Zij hebben webinars ontwikkeld die door alle bibliotheken in de programmering kunnen worden opgenomen. De activiteiten sluiten goed aan bij Lab12 van Kunstwerk! TETEM biedt deze activiteiten twee keer per week aan: op woensdagmiddagen en zaterdagmiddagen. In de voorjaarsvakantie zijn er meer activiteiten ingepland.

  Bekijk details van TETEM KidsLab

 • Vragen over de nieuwe Donorwet? Bekijk details

  12 januari 2021

  Het online Digi-Taalhuis helpt/Informatiepunt Digitale Overheid helpt je verder! Op 1 juli is de nieuwe donorwet ingegaan. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar die ingeschreven staat in een Nederlandse gemeente komt dan in het Donorregister.

  Bekijk details van Vragen over de nieuwe Donorwet?

 • Gratis boekgeschenk Nederland Leest Bekijk details

  26 november 2020

  Kom naar Kunstwerk! de Bibliotheek tijdens Nederland Leest en krijg het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer van ons cadeau! In dit boek vertellen twaalf broers en zussen het ware verhaal van hun familie dat zich afspeelt in de jaren vijftig en zestig. Met hun familiegeschiedenis ontvouwt zich de geschiedenis van Nederland in de twintigste eeuw. Je kunt dit boek als lid van de bibliotheek tot en met maandag 14 december a.s. gratis ophalen in alle vestigingen en servicepunten van...

  Bekijk details van Gratis boekgeschenk Nederland Leest

 • Trucjes met taal voor Jongeren Bekijk details

  29 juli 2020

  Deze zomer kunnen alle jongeren in Nederland tussen de 12 en 18 jaar via www.Taalbaas.nu een gratis een workshop volgen om de beste trucjes met taal te leren. Dit kan met bekende auteurs, journalisten, cabaretiers en spoken word-artiesten. Jongeren komen deze zomer door het volgen van deze workshops in aanraking met allerlei vormen van taal en verhalen, door middel van lezen, schrijven of vertellen in een podcast, vlog- of songtekst. Jongeren kunnen zich inschrijven voor de workshops tot 28 augustus...

  Bekijk details van Trucjes met taal voor Jongeren

 • Thrillerauteur Lydia van Houten Bekijk details

  17 juni 2020

  De bekende thrillerauteur Lydia van Houten heeft vorige week haar nieuwe boek 'Schim' gepresenteerd en gesigneerd bij Rebers en Buro in Zevenaar.

  Bekijk details van Thrillerauteur Lydia van Houten

 • Veilig online in tijden van corona Bekijk details

  4 april 2020

  Er is tijdens de coronacrisis veel nepnieuws in omloop. Met deze tips kun je het échte nieuws van het nepnieuws onderscheiden. Lees je iets zorgwekkends via Facebook, via Whatsapp of hoor je het misschien van een familielid of buurvrouw? Wees kritisch voordat je het deelt met anderen. Er zijn veel nepberichten in omloop in de hoop dat je er op klikt. Dat is niet allemaal expres. Veel mensen zijn bang en delen vaak nieuws zonder het te checken. Verder proberen criminelen een slaatje te slaan uit de...

  Bekijk details van Veilig online in tijden van corona

 • Annulering voorleeswedstrijd Bekijk details

  14 maart 2020

  Jammer voor alle voorleeskampioenen gaat de halve finale bij het Musiater op maandag 15-03-2020 niet door ivm de maatregelen rondom het Corona-virus.

  Bekijk details van Annulering voorleeswedstrijd

 • Gefeliciteerd Evelien, Voorleeskampioen Schoolfinale Read2Me! Bekijk details

  3 maart 2020

  Evelien van Hoof van het Liemers College uit Zevenaar heeft dinsdag 18 februari jl. de schoolfinale voorleeswedstrijd Read2Me gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in Kunstwerk! Het Musiater. Het betrof hier een voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd. De winnaar zal binnenkort de Liemers vertegenwoordigen in de provinciale finale.

  Bekijk details van Gefeliciteerd Evelien, Voorleeskampioen Schoolfinale Read2Me!

 • Winnaars kwartfinale voorleeswedstrijd Bekijk details

  3 maart 2020

  Rosalie van Hal van IKC Het Klokhuis en Reza Vooges van OBS Toermalijn hebben de kwartfinale voorleeswedstrijd gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in Duiven en Lobith. Het betrof hier een voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd. De winnaars zullen op 15 maart de Liemers vertegenwoordigen in de halve finale. En wellicht wordt een van hen wel De Nationale Voorleeskampioen 2020!

  Bekijk details van Winnaars kwartfinale voorleeswedstrijd

Paginanavigatie