• Kunstwerk! Draait Door! - AFGELAST Bekijk details

12 februari 2020

Naar aanleiding van de maatregelen van de regering inzake de ontwikkelingen in de coronavirus is besloten om onze activiteit van aanstaande zondag 15 maart Kunstwerk! Draait Door! in Turmac Cultuurfabriek te annuleren en te verzetten. Wij houden u op de hoogte via deze website.

Bekijk details van Kunstwerk! Draait Door! - AFGELAST

• Poëzieweek Bekijk details

30 januari 2020

Ga tijdens de Poëzieweek van 30 januari t/m 5 februari eens langs bij Kunstwerk! de Bibliotheek voor mooie poëzie en vergeet ook niet één van de ansichtkaarten mee te nemen. Bijvoorbeeld deze van Maud Vanhauwaert.

Bekijk details van Poëzieweek

• Alle leerlingen in de Liemers digitaal vaardig Bekijk details

28 januari 2020

Kinderen groeien op in een digitaal tijdperk waarin ze geheel onbevangen de mogelijkheden van nieuwe technologie ontdekken. Kunstwerk! de Bibliotheek stimuleert het ontwikkelen van digitale vaardigheden van kinderen om met deze technologie te leren omgaan. Op maandag 10 februari a.s. wordt om 15.00 uur in de OGtent in Duiven hiervoor het startsein gegeven.

Bekijk details van Alle leerlingen in de Liemers digitaal vaardig

• Prentenboekenfestival voor kinderen en baby’s Bekijk details

13 januari 2020

"Nog één verhaaltje alsjeblieft!” Ouders weten dat het vaak niet bij één verhaaltje voor het slapengaan blijft. Om ouders te stimuleren om nog vaker voor te lezen en om het plezier van voorlezen te laten zien organiseert Kunstwerk! de Bibliotheek in Zevenaar het 1e Prentenboekenfestival.

Bekijk details van Prentenboekenfestival voor kinderen en baby’s

• Happy Body & Mind Event Bekijk details

18 december 2019

Geluk is dichterbij dan je denkt! Op zondag 26 januari 2020 van 10 tot 17 uur zal het allereerste Happy Body & Mind Event plaatsvinden in Hal 12 aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert in samenwerking met Rebers Boek en Buro en Happy Body & Mind dit bijzondere event in het kader van de Maand van de Spiritualiteit.

Bekijk details van Happy Body & Mind Event

• Bekijk details van Fijne feestdagen!

• Wat ik nu vertel is echt waar, Bekijk details

5 december 2019

Sinterklaas en zijn Pieten waren deze week in Duiven, Lobith, Westervoort en Zevenaar.

Bekijk details van Wat ik nu vertel is echt waar,

• Jeugdbieb in Babberich Bekijk details

22 november 2019

Kunstwerk! de Bibliotheek wil het leesplezier vergroten en alle kinderen stimuleren om meer te lezen; op school én thuis. Want kinderen die meer lezen, zijn beter in taal en hebben betere schoolresultaten. In samenwerking met de Schoolbibliotheek St. Franciscus in Babberich is besloten om de faciliteiten van de Bibliotheek op School uit te breiden voor alle jeugdleners in Babberich.

Bekijk details van Jeugdbieb in Babberich

• De Liemers Leest samen met Jan Terlouw en Ronald Giphart Bekijk details

25 oktober 2019

In het kader van Nederland Leest heeft Kunstwerk! de Bibliotheek de populaire schrijvers Jan Terlouw en Ronald Giphart uitgenodigd op donderdag 21 november a.s. Van 1 t/m 30 november 2019 staat duurzaamheid centraal tijdens Nederland Leest. Zowel Terlouw als Giphart hebben hier grote affiniteit mee.

Bekijk details van De Liemers Leest samen met Jan Terlouw en Ronald Giphart

• Leuke boekjes Bekijk details

17 oktober 2019

Als je oma bent en je werkt bij Kunstwerk! de Bibliotheek, dan kun je wel raden wat kleinzoon Miles het liefste doet. Samen met oma Marijke Peeters genieten van leuke boekjes in de bibliotheek. Vandaag mocht de kleine bink van Kikker genieten…