Nieuws

  

Resultaat 41 - 50 (van 104)

 • LAB12 in HAL12! Bekijk details

  18 juni 2019

  De kinderen van Basisschool de Carrousel uit Zevenaar hebben genoten van een creatieve bijeenkomst in Lab12 in Kunstwerk! de Bibliotheek. De kinderen mochten zelf iets moois maken en waren razend enthousiast.

  Bekijk details van LAB12 in HAL12!

 • Lezing Özcan Akyol Bekijk details

  14 mei 2019

  Kunstwerk! de Bibliotheek organiseerde afgelopen vrijdag een indrukwekkende lezing van Özcan Akyol, beter bekend als Eus, in de Ogtent in Duiven. De opkomst was groot en de reacties waren positief. We kunnen terugkijken op een succesvolle avond!

  Bekijk details van Lezing Özcan Akyol

 • ‘Wow... wat een mooie bieb!’ Bekijk details

  17 april 2019

  Licht en ruim. Met zitjes waar je lekker kunt lezen en een aparte afdeling voor de allerkleinsten. De nieuwe bibliotheek in Zevenaar is sinds maandag in bedrijf.

  Bekijk details van ‘Wow... wat een mooie bieb!’

 • 'On the Move' Bekijk details

  8 april 2019

  Het aftellen is begonnen. Maandag 15 april a.s. is het zover. Kunstwerk! de Bibliotheek opent dan haar deuren in Hal12.

  Bekijk details van 'On the Move'

 • Hulp bij "On the Move!" Bekijk details

  1 april 2019

  Leerlingen van groep 8 van basisschool De Lindenhage gaven op 25 maart jl. symbolisch het startsein voor de verhuizing van Kunstwerk! de Bibliotheek in Zevenaar naar Hal12. De 54 kinderen brachten vanuit het oude pand aan de Hooge Bongert ieder een boek naar Hal12. Tijdens de route werd er luid door de vrolijke kinderen de kreet: “Kunstwerk on the Move” geroepen. In Hal12 werden de kinderen welkom geheten door Wethouder Anita van Loon. Alle kinderen kregen vervolgens wat te drinken en eten en mochten...

  Bekijk details van Hulp bij "On the Move!"

 • Luister naar Özcan Akyol in de Bibliotheek. Bekijk details

  28 maart 2019

  Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert dit jaar een boeiende lezing van Özcan Akyol op vrijdag 3 mei a.s. in de OGtent in Duiven. Özcan Akyol – beter bekend als Eus – is een Nederlandse schrijver, columnist en regisseur met Turkse roots. Hij is regelmatig op tv te zien als tafelgast bij programma’s als Eus in Medialand, De Wereld Draait Door en Pauw. Dit jaar gaat hij gaat het programma ‘Sterren op het Doek’ presenteren. Özcan Akyol staat bekend om zijn nuchtere analyses en directe taal. Iets wat...

  Bekijk details van Luister naar Özcan Akyol in de Bibliotheek.

 • Groepsvrijwilligersprijs Bekijk details

  12 februari 2019

  Kunstwerk! de Bibliotheek is genomineerd voor de groepsvrijwilligersprijs, gemeente Duiven.

  Bekijk details van Groepsvrijwilligersprijs

 • Winnaar voorleeswedstrijd Bekijk details

  4 februari 2019

  Gefeliciteerd! De winnaar van de Kunstwerk! Voorleeswedstrijd in Zevenaar is bekend! De jury heeft gelet op bijvoorbeeld de articulatie en duidelijkheid. Alle kinderen hebben het super goed gedaan en we zijn trots op alle deelnemers. Maar er is één winnaar: Kamiel ter Heerdt. Gefeliciteerd!

  Bekijk details van Winnaar voorleeswedstrijd

 • Winnaar voorleeswedstrijd Westervoort Bekijk details

  4 februari 2019

  Gefeliciteerd! De winnares van de Kunstwerk! Voorleeswedstrijd in Westervoort is bekend! De jury heeft ook tijdens deze wedstrijd gelet op bijvoorbeeld de articulatie en duidelijkheid. Alle kinderen hebben het super goed gedaan en we zijn trots op alle deelnemers. Maar er is één winnaar in Westervoort: Rosalie van Hal.

  Bekijk details van Winnaar voorleeswedstrijd Westervoort

 • Sinterklaas komt voorlezen in de bieb! Bekijk details

  22 november 2018

  Op donderdag 29 november a.s. komt Sinterklaas hoogst persoonlijk met zijn Knuffelpietje Pedrolientje en zijn stoere Piet Pedro voorlezen in Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers. Sinterklaas is dol op voorlezen en neemt dit jaar ook zijn grote boek weer mee. Wil je horen wat daar in staat? Schuif gezellig aan…

  Bekijk details van Sinterklaas komt voorlezen in de bieb!