Nieuws

  

Resultaat 41 - 50 (van 115)

 • Wat ik nu vertel is echt waar, Bekijk details

  5 december 2019

  Sinterklaas en zijn Pieten waren deze week in Duiven, Lobith, Westervoort en Zevenaar.

 • Jeugdbieb in Babberich Bekijk details

  22 november 2019

  Kunstwerk! de Bibliotheek wil het leesplezier vergroten en alle kinderen stimuleren om meer te lezen; op school én thuis. Want kinderen die meer lezen, zijn beter in taal en hebben betere schoolresultaten. In samenwerking met de Schoolbibliotheek St. Franciscus in Babberich is besloten om de faciliteiten van de Bibliotheek op School uit te breiden voor alle jeugdleners in Babberich.

 • De Liemers Leest samen met Jan Terlouw en Ronald Giphart Bekijk details

  25 oktober 2019

  In het kader van Nederland Leest heeft Kunstwerk! de Bibliotheek de populaire schrijvers Jan Terlouw en Ronald Giphart uitgenodigd op donderdag 21 november a.s. Van 1 t/m 30 november 2019 staat duurzaamheid centraal tijdens Nederland Leest. Zowel Terlouw als Giphart hebben hier grote affiniteit mee.

 • Leuke boekjes Bekijk details

  17 oktober 2019

  Als je oma bent en je werkt bij Kunstwerk! de Bibliotheek, dan kun je wel raden wat kleinzoon Miles het liefste doet. Samen met oma Marijke Peeters genieten van leuke boekjes in de bibliotheek. Vandaag mocht de kleine bink van Kikker genieten…

 • Gefeliciteerd! Bekijk details

  16 oktober 2019

  Deze week was het tijd voor een feestje. Onze Leesconsulent, Mediacoach Lilian Scholts is 25 jaar in dienst bij Kunstwerk! de Bibliotheek.

 • Maak je eigen poëtische kaart Bekijk details

  10 oktober 2019

  Dit najaar komt er een poëtische kaart van Duiven. Alle inwoners van Duiven, Groessen en Loo kunnen hun dorp op de kaart zetten, met een zelf geschreven gedicht. De poëtische kaart van Duiven brengt plaatsen in de gemeente Duiven in kaart aan de hand van gedichten. Het gaat om plekken die een bijzondere gevoelswaarde hebben, bijvoorbeeld huizen, gebouwen of straten.

 • Oktober is de Maand van de Geschiedenis Bekijk details

  27 september 2019

  Vers van de pers! Ook dit jaar is er weer een gratis Maand van de Geschiedenis magazine. Vanaf 1 oktober a.s. in Kunstwerk! de Bibliotheek verkrijgbaar.

 • Week van de Alfabetisering Bekijk details

  15 september 2019

  Afgelopen week stond de Kunstwerk! de Bibliotheek Koekbar in Duiven, Westervoort en Lobith.

 • Pensioen.... Bekijk details

  2 september 2019

  Deze week heeft Kunstwerk! de Bibliotheek na 43 jaar afscheid genomen van onze collectioneur Jeanne Wijgerde. Een fijne, deskundige, lieve en betrouwbare medewerker, die een fantastische bijdrage heeft geleverd aan Kunstwerk!

 • Verkooptentoonstelling Sieger White Bekijk details

  5 augustus 2019

  Van 19 augustus t/m 8 september is er, in samenwerking met Kunstwerk! Liemers Museum, een verkooptentoonstelling in de Koppelkerk in Bredevoort met werken van Fred Sieger (1902-1999) en Helen Sieger-White (1911-2010). Van 1965 tot aan hun overlijden woonde het echtpaar in Zevenaar.

Paginanavigatie