• Gefeliciteerd! Bekijk details

16 oktober 2019

Deze week was het tijd voor een feestje. Onze Leesconsulent, Mediacoach Lilian Scholts is 25 jaar in dienst bij Kunstwerk! de Bibliotheek.

Bekijk details van Gefeliciteerd!

• Maak je eigen poëtische kaart Bekijk details

10 oktober 2019

Dit najaar komt er een poëtische kaart van Duiven. Alle inwoners van Duiven, Groessen en Loo kunnen hun dorp op de kaart zetten, met een zelf geschreven gedicht. De poëtische kaart van Duiven brengt plaatsen in de gemeente Duiven in kaart aan de hand van gedichten. Het gaat om plekken die een bijzondere gevoelswaarde hebben, bijvoorbeeld huizen, gebouwen of straten.

Bekijk details van Maak je eigen poëtische kaart

• Oktober is de Maand van de Geschiedenis Bekijk details

27 september 2019

Vers van de pers! Ook dit jaar is er weer een gratis Maand van de Geschiedenis magazine. Vanaf 1 oktober a.s. in Kunstwerk! de Bibliotheek verkrijgbaar.

Bekijk details van Oktober is de Maand van de Geschiedenis

• Week van de Alfabetisering Bekijk details

15 september 2019

Afgelopen week stond de Kunstwerk! de Bibliotheek Koekbar in Duiven, Westervoort en Lobith.

Bekijk details van Week van de Alfabetisering

• Pensioen.... Bekijk details

2 september 2019

Deze week heeft Kunstwerk! de Bibliotheek na 43 jaar afscheid genomen van onze collectioneur Jeanne Wijgerde. Een fijne, deskundige, lieve en betrouwbare medewerker, die een fantastische bijdrage heeft geleverd aan Kunstwerk!

Bekijk details van Pensioen....

• Verkooptentoonstelling Sieger White Bekijk details

5 augustus 2019

Van 19 augustus t/m 8 september is er, in samenwerking met Kunstwerk! Liemers Museum, een verkooptentoonstelling in de Koppelkerk in Bredevoort met werken van Fred Sieger (1902-1999) en Helen Sieger-White (1911-2010). Van 1965 tot aan hun overlijden woonde het echtpaar in Zevenaar.

Bekijk details van Verkooptentoonstelling Sieger White

• Rolstoelvriendelijke computerplekken in de bibliotheek in Westervoort. Bekijk details

28 juli 2019

Wist je dat in de Bibliotheek van Westervoort gratis gebruik kunt maken van computers?

Bekijk details van Rolstoelvriendelijke computerplekken in de bibliotheek in Westervoort.

• Zomerschool Bekijk details

26 juli 2019

Kom naar de Zomerschool en dompel je onder in de wereld van Ridders en kastelen!

Bekijk details van Zomerschool

• LAB12 in HAL12! Bekijk details

18 juni 2019

De kinderen van Basisschool de Carrousel uit Zevenaar hebben genoten van een creatieve bijeenkomst in Lab12 in Kunstwerk! de Bibliotheek. De kinderen mochten zelf iets moois maken en waren razend enthousiast.

Bekijk details van LAB12 in HAL12!

• Spannende Boeken weken Bekijk details

11 juni 2019

De Spannende Boeken Weken zijn begonnen! Met stip het populairste genre in Nederland.

Bekijk details van Spannende Boeken weken

Paginanavigatie