Nieuws

  

Resultaat 51 - 60 (van 111)

 • Lezing Özcan Akyol Bekijk details

  14 mei 2019

  Kunstwerk! de Bibliotheek organiseerde afgelopen vrijdag een indrukwekkende lezing van Özcan Akyol, beter bekend als Eus, in de Ogtent in Duiven. De opkomst was groot en de reacties waren positief. We kunnen terugkijken op een succesvolle avond!

  Bekijk details van Lezing Özcan Akyol

 • ‘Wow... wat een mooie bieb!’ Bekijk details

  17 april 2019

  Licht en ruim. Met zitjes waar je lekker kunt lezen en een aparte afdeling voor de allerkleinsten. De nieuwe bibliotheek in Zevenaar is sinds maandag in bedrijf.

  Bekijk details van ‘Wow... wat een mooie bieb!’

 • 'On the Move' Bekijk details

  8 april 2019

  Het aftellen is begonnen. Maandag 15 april a.s. is het zover. Kunstwerk! de Bibliotheek opent dan haar deuren in Hal12.

  Bekijk details van 'On the Move'

 • Hulp bij "On the Move!" Bekijk details

  1 april 2019

  Leerlingen van groep 8 van basisschool De Lindenhage gaven op 25 maart jl. symbolisch het startsein voor de verhuizing van Kunstwerk! de Bibliotheek in Zevenaar naar Hal12. De 54 kinderen brachten vanuit het oude pand aan de Hooge Bongert ieder een boek naar Hal12. Tijdens de route werd er luid door de vrolijke kinderen de kreet: “Kunstwerk on the Move” geroepen. In Hal12 werden de kinderen welkom geheten door Wethouder Anita van Loon. Alle kinderen kregen vervolgens wat te drinken en eten en mochten...

  Bekijk details van Hulp bij "On the Move!"

 • Luister naar Özcan Akyol in de Bibliotheek. Bekijk details

  28 maart 2019

  Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert dit jaar een boeiende lezing van Özcan Akyol op vrijdag 3 mei a.s. in de OGtent in Duiven. Özcan Akyol – beter bekend als Eus – is een Nederlandse schrijver, columnist en regisseur met Turkse roots. Hij is regelmatig op tv te zien als tafelgast bij programma’s als Eus in Medialand, De Wereld Draait Door en Pauw. Dit jaar gaat hij gaat het programma ‘Sterren op het Doek’ presenteren. Özcan Akyol staat bekend om zijn nuchtere analyses en directe taal. Iets wat...

  Bekijk details van Luister naar Özcan Akyol in de Bibliotheek.

 • Workshop Bekijk details

  26 maart 2019

  De leerlingen van vier klassen van het Liemers College, locatie Landeweer, hebben genoten van een workshop Nederlandse taal, een welkome aanvulling op de reguliere taallessen. De Kunstwerk! workshop werd gegeven door dichter, spreker en schrijver Gershwing Bonevacia.

  Bekijk details van Workshop

 • Groepsvrijwilligersprijs Duiven Bekijk details

  17 maart 2019

  Helaas, we hebben geen prijs gewonnen, maar we zijn super trots op onze vrijwilligers. De Jongerenprijs: Lisa Brinkman en de groepsprijs: Schutterij OG & Join. Gefeliciteerd!

  Bekijk details van Groepsvrijwilligersprijs Duiven

 • Koken Binnen Je Budget! Bekijk details

  7 maart 2019

  Eten als bindmiddel bij project Koken Binnen Je Budget! Afgelopen week is het project Koken Binnen Je Budget in Zevenaar afgerond. Tijdens de laatste kookles zijn er certificaten uitgereikt aan de deelnemers van het project, die naast budgetvriendelijk koken ook aan de slag zijn gegaan met beter leren spreken, schrijven en lezen. Eten als bindmiddel!

  Bekijk details van Koken Binnen Je Budget!

 • Groepsvrijwilligersprijs Bekijk details

  12 februari 2019

  Kunstwerk! de Bibliotheek is genomineerd voor de groepsvrijwilligersprijs, gemeente Duiven.

  Bekijk details van Groepsvrijwilligersprijs

 • Winnaar voorleeswedstrijd Bekijk details

  4 februari 2019

  Gefeliciteerd! De winnaar van de Kunstwerk! Voorleeswedstrijd in Zevenaar is bekend! De jury heeft gelet op bijvoorbeeld de articulatie en duidelijkheid. Alle kinderen hebben het super goed gedaan en we zijn trots op alle deelnemers. Maar er is één winnaar: Kamiel ter Heerdt. Gefeliciteerd!

  Bekijk details van Winnaar voorleeswedstrijd

Paginanavigatie