Nieuws

  

Resultaat 51 - 60 (van 115)

 • Rolstoelvriendelijke computerplekken in de bibliotheek in Westervoort. Bekijk details

  28 juli 2019

  Wist je dat in de Bibliotheek van Westervoort gratis gebruik kunt maken van computers?

 • Zomerschool Bekijk details

  26 juli 2019

  Kom naar de Zomerschool en dompel je onder in de wereld van Ridders en kastelen!

 • LAB12 in HAL12! Bekijk details

  18 juni 2019

  De kinderen van Basisschool de Carrousel uit Zevenaar hebben genoten van een creatieve bijeenkomst in Lab12 in Kunstwerk! de Bibliotheek. De kinderen mochten zelf iets moois maken en waren razend enthousiast.

 • Spannende Boeken weken Bekijk details

  11 juni 2019

  De Spannende Boeken Weken zijn begonnen! Met stip het populairste genre in Nederland.

 • Lezing Özcan Akyol Bekijk details

  14 mei 2019

  Kunstwerk! de Bibliotheek organiseerde afgelopen vrijdag een indrukwekkende lezing van Özcan Akyol, beter bekend als Eus, in de Ogtent in Duiven. De opkomst was groot en de reacties waren positief. We kunnen terugkijken op een succesvolle avond!

 • ‘Wow... wat een mooie bieb!’ Bekijk details

  17 april 2019

  Licht en ruim. Met zitjes waar je lekker kunt lezen en een aparte afdeling voor de allerkleinsten. De nieuwe bibliotheek in Zevenaar is sinds maandag in bedrijf.

 • 'On the Move' Bekijk details

  8 april 2019

  Het aftellen is begonnen. Maandag 15 april a.s. is het zover. Kunstwerk! de Bibliotheek opent dan haar deuren in Hal12.

 • Hulp bij "On the Move!" Bekijk details

  1 april 2019

  Leerlingen van groep 8 van basisschool De Lindenhage gaven op 25 maart jl. symbolisch het startsein voor de verhuizing van Kunstwerk! de Bibliotheek in Zevenaar naar Hal12. De 54 kinderen brachten vanuit het oude pand aan de Hooge Bongert ieder een boek naar Hal12. Tijdens de route werd er luid door de vrolijke kinderen de kreet: “Kunstwerk on the Move” geroepen. In Hal12 werden de kinderen welkom geheten door Wethouder Anita van Loon. Alle kinderen kregen vervolgens wat te drinken en eten en mochten...

 • Luister naar Özcan Akyol in de Bibliotheek. Bekijk details

  28 maart 2019

  Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert dit jaar een boeiende lezing van Özcan Akyol op vrijdag 3 mei a.s. in de OGtent in Duiven. Özcan Akyol – beter bekend als Eus – is een Nederlandse schrijver, columnist en regisseur met Turkse roots. Hij is regelmatig op tv te zien als tafelgast bij programma’s als Eus in Medialand, De Wereld Draait Door en Pauw. Dit jaar gaat hij gaat het programma ‘Sterren op het Doek’ presenteren. Özcan Akyol staat bekend om zijn nuchtere analyses en directe taal. Iets wat...

 • Workshop Bekijk details

  26 maart 2019

  De leerlingen van vier klassen van het Liemers College, locatie Landeweer, hebben genoten van een workshop Nederlandse taal, een welkome aanvulling op de reguliere taallessen. De Kunstwerk! workshop werd gegeven door dichter, spreker en schrijver Gershwing Bonevacia.

Paginanavigatie