• Pensioen.... Bekijk details

2 september 2019

Deze week heeft Kunstwerk! de Bibliotheek na 43 jaar afscheid genomen van onze collectioneur Jeanne Wijgerde. Een fijne, deskundige, lieve en betrouwbare medewerker, die een fantastische bijdrage heeft geleverd aan Kunstwerk!

• Verkooptentoonstelling Sieger White Bekijk details

5 augustus 2019

Van 19 augustus t/m 8 september is er, in samenwerking met Kunstwerk! Liemers Museum, een verkooptentoonstelling in de Koppelkerk in Bredevoort met werken van Fred Sieger (1902-1999) en Helen Sieger-White (1911-2010). Van 1965 tot aan hun overlijden woonde het echtpaar in Zevenaar.

• Rolstoelvriendelijke computerplekken in de bibliotheek in Westervoort. Bekijk details

28 juli 2019

Wist je dat in de Bibliotheek van Westervoort gratis gebruik kunt maken van computers?

• Zomerschool Bekijk details

26 juli 2019

Kom naar de Zomerschool en dompel je onder in de wereld van Ridders en kastelen!

• LAB12 in HAL12! Bekijk details

18 juni 2019

De kinderen van Basisschool de Carrousel uit Zevenaar hebben genoten van een creatieve bijeenkomst in Lab12 in Kunstwerk! de Bibliotheek. De kinderen mochten zelf iets moois maken en waren razend enthousiast.

• Spannende Boeken weken Bekijk details

11 juni 2019

De Spannende Boeken Weken zijn begonnen! Met stip het populairste genre in Nederland.

• Lezing Özcan Akyol Bekijk details

14 mei 2019

Kunstwerk! de Bibliotheek organiseerde afgelopen vrijdag een indrukwekkende lezing van Özcan Akyol, beter bekend als Eus, in de Ogtent in Duiven. De opkomst was groot en de reacties waren positief. We kunnen terugkijken op een succesvolle avond!

• ‘Wow... wat een mooie bieb!’ Bekijk details

17 april 2019

Licht en ruim. Met zitjes waar je lekker kunt lezen en een aparte afdeling voor de allerkleinsten. De nieuwe bibliotheek in Zevenaar is sinds maandag in bedrijf.

• 'On the Move' Bekijk details

8 april 2019

Het aftellen is begonnen. Maandag 15 april a.s. is het zover. Kunstwerk! de Bibliotheek opent dan haar deuren in Hal12.

• Hulp bij "On the Move!" Bekijk details

1 april 2019

Leerlingen van groep 8 van basisschool De Lindenhage gaven op 25 maart jl. symbolisch het startsein voor de verhuizing van Kunstwerk! de Bibliotheek in Zevenaar naar Hal12. De 54 kinderen brachten vanuit het oude pand aan de Hooge Bongert ieder een boek naar Hal12. Tijdens de route werd er luid door de vrolijke kinderen de kreet: “Kunstwerk on the Move” geroepen. In Hal12 werden de kinderen welkom geheten door Wethouder Anita van Loon. Alle kinderen kregen vervolgens wat te drinken en eten en mochten...

Paginanavigatie