• Liemers Taalhuis opent een Taalpunt in Westervoort. Bekijk details

19 februari 2018

Wist je dat in Nederland 1,3 miljoen mensen tussen de 16 en 65 jaar moeite hebben met lezen en schrijven? Dat komt in de Liemers neer op 1 op de 9 mensen. Het Liemers Taalhuis wil mensen die (beter) willen leren lezen en schrijven graag een handje helpen. Ons Taalhuis helpt anderstaligen en mensen die in Nederland geboren en getogen zijn.

Bekijk details van Liemers Taalhuis opent een Taalpunt in Westervoort.

• Cisqo Rutjes wint kwartfinale voorleeswedstrijd! Bekijk details

13 februari 2018

Cisqo Rutjes van de basisschool Lindenhage uit Zevenaar heeft de kwartfinale voorleeswedstrijd gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in Jongerencentrum de Sfinx in Lobith. Het betrof hier een voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd. De winnaar zal binnenkort de Liemers vertegenwoordigen in de halve finale. En wellicht wordt hij wel De Nationale Voorleeskampioen 2018!

Bekijk details van Cisqo Rutjes wint kwartfinale voorleeswedstrijd!

• WelkBoek stopt Bekijk details

6 februari 2018

WelkBoek, de online tool waarmee je sinds 5 jaar boeken kunt vinden op basis van kenmerken (zoals 'vrolijk', 'onvoorspelbaar', 'buitengewoon' en 'optimistisch') stopt in april 2018. Hoewel gebruikers aangeven dat de tool in een behoefte voorziet, wordt er minder gebruik van gemaakt dan gehoopt.

Bekijk details van WelkBoek stopt

• Het Kunstwerk! Sinterklaasfeest Bekijk details

26 november 2017

Het Kunstwerk! Sinterklaasfeest 22 nov jl. in de Bibliotheek Liemers was 1 één groot feest!

Bekijk details van Het Kunstwerk! Sinterklaasfeest

• Ik Robot Bekijk details

9 november 2017

Feestelijke prijsuitreiking op dinsdag 28 november van 16.00 tot 17.30 uur in Bibliotheek Zevenaar.

Bekijk details van Ik Robot

• Elke zondag geopend! Bekijk details

6 september 2017

Vanaf heden is de vestiging Zevenaar weer elke zondag geopend van 12:00 - 15:00 uur.

Bekijk details van Elke zondag geopend!

• Workshop Internet bankieren Bekijk details

2 mei 2017

Kom dinsdag 16 mei a.s. en dinsdag 13 juni a.s. van 10:30 – 11:30 uur naar de workshop Internet bankieren!

Bekijk details van Workshop Internet bankieren

• Maak je eigen Kunstwerk! Bekijk details

30 april 2017

Ontvang morgen in onze bibliotheek in Westervoort jouw papieren baksteen! Op deze papieren baksteen mag je jouw wens, foto of tekening plaatsen. Lever jouw kunstwerk voor maandag 15 mei a.s. in bij de bibliotheek in Westervoort en wij maken een mooie wandcollage van al deze kunstwerken.

Bekijk details van Maak je eigen Kunstwerk!

• Bibliotheek op koningsdag gesloten Bekijk details

26 april 2017

Op donderdag 27 april zijn alle vestigingen gesloten i.v.m. Koningsdag.

Bekijk details van Bibliotheek op koningsdag gesloten

• Opening bibliotheek Westervoort Bekijk details

26 april 2017

Onze bibliotheek in Westervoort heeft een grote metamorfose ondergaan. Kom maandag 1 mei kijken! Zaterdag 20 mei is de officiële opening met allerlei leuke festiviteiten!

Bekijk details van Opening bibliotheek Westervoort