• Gefeliciteerd Bente de Voorleeskampioen Read2Me! Bekijk details

29 mei 2018

Zaterdag 26 mei jl. heeft de landelijke finale plaats gevonden van de voorleeswedstrijd Read2Me voor het voortgezet onderwijs. Na de provinciale finale gewonnen te hebben, heeft Bente Engelen van het Liemers College uit Zevenaar Kunstwerk! vertegenwoordigd voor de provincie Gelderland. Ze heeft een stukje voorgelezen uit het aangrijpende boek Verscheurd van de auteur Jantien Belt. Van de 1181 kandidaten heeft Bente het tot de laatste 11 geschopt, hoewel ze met veel passie heeft voorgelezen, heeft...

Bekijk details van Gefeliciteerd Bente de Voorleeskampioen Read2Me!

• Digisterker certificaat Bekijk details

7 mei 2018

Gefeliciteerd!! Ook deze cursisten hebben hun Digisterker certificaat gehaald.

Bekijk details van Digisterker certificaat

• Carice Baak wint kwartfinale voorleeswedstrijd! Bekijk details

28 februari 2018

Carice Baak van basisschool de Groene Ring uit Duiven heeft zaterdag de kwartfinale voorleeswedstrijd gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in de OGtent in Duiven. Het betrof hier een voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd. De winnaar zal binnenkort de Liemers vertegenwoordigen in de halve finale. En wellicht wordt zij wel De Nationale Voorleeskampioen 2018!

Bekijk details van Carice Baak wint kwartfinale voorleeswedstrijd!

• Liemers Taalhuis opent een Taalpunt in Westervoort. Bekijk details

19 februari 2018

Wist je dat in Nederland 1,3 miljoen mensen tussen de 16 en 65 jaar moeite hebben met lezen en schrijven? Dat komt in de Liemers neer op 1 op de 9 mensen. Het Liemers Taalhuis wil mensen die (beter) willen leren lezen en schrijven graag een handje helpen. Ons Taalhuis helpt anderstaligen en mensen die in Nederland geboren en getogen zijn.

Bekijk details van Liemers Taalhuis opent een Taalpunt in Westervoort.

• Cisqo Rutjes wint kwartfinale voorleeswedstrijd! Bekijk details

13 februari 2018

Cisqo Rutjes van de basisschool Lindenhage uit Zevenaar heeft de kwartfinale voorleeswedstrijd gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in Jongerencentrum de Sfinx in Lobith. Het betrof hier een voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd. De winnaar zal binnenkort de Liemers vertegenwoordigen in de halve finale. En wellicht wordt hij wel De Nationale Voorleeskampioen 2018!

Bekijk details van Cisqo Rutjes wint kwartfinale voorleeswedstrijd!

• WelkBoek stopt Bekijk details

6 februari 2018

WelkBoek, de online tool waarmee je sinds 5 jaar boeken kunt vinden op basis van kenmerken (zoals 'vrolijk', 'onvoorspelbaar', 'buitengewoon' en 'optimistisch') stopt in april 2018. Hoewel gebruikers aangeven dat de tool in een behoefte voorziet, wordt er minder gebruik van gemaakt dan gehoopt.

Bekijk details van WelkBoek stopt

• Bibliotheek Duiven toegankelijker voor rolstoelgebruikers Bekijk details

12 december 2017

Onze bibliotheek in de Ogtent in Duiven is nu nog toegankelijker voor de rolstoelgebruiker. Er zijn nieuwe grote schuifdeuren aangebracht en de bezoeker kan gebruik maken van een lift. Je bent welkom!

Bekijk details van Bibliotheek Duiven toegankelijker voor rolstoelgebruikers

• Het Kunstwerk! Sinterklaasfeest Bekijk details

26 november 2017

Het Kunstwerk! Sinterklaasfeest 22 nov jl. in de Bibliotheek Liemers was 1 één groot feest!

Bekijk details van Het Kunstwerk! Sinterklaasfeest

• Ik Robot Bekijk details

9 november 2017

Feestelijke prijsuitreiking op dinsdag 28 november van 16.00 tot 17.30 uur in Bibliotheek Zevenaar.

Bekijk details van Ik Robot

• Isa Hoes en Medina Schuurman Bekijk details

12 oktober 2017

Kunstwerk! en Rebers Boek en Buro organiseren samen een inspirerende avond met Isa Hoes en Medina Schuurman. De actrices zijn al jarenlang te zien op televisie, maar nu hebben ze een boek geschreven. In ‘Te lijf’ halen Isa Hoes en Medina Schuurman de overgang uit de taboesfeer.

Bekijk details van Isa Hoes en Medina Schuurman

Paginanavigatie