• Cisqo Rutjes wint kwartfinale voorleeswedstrijd! Bekijk details

13 februari 2018

Cisqo Rutjes van de basisschool Lindenhage uit Zevenaar heeft de kwartfinale voorleeswedstrijd gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in Jongerencentrum de Sfinx in Lobith. Het betrof hier een voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd. De winnaar zal binnenkort de Liemers vertegenwoordigen in de halve finale. En wellicht wordt hij wel De Nationale Voorleeskampioen 2018!

• WelkBoek stopt Bekijk details

6 februari 2018

WelkBoek, de online tool waarmee je sinds 5 jaar boeken kunt vinden op basis van kenmerken (zoals 'vrolijk', 'onvoorspelbaar', 'buitengewoon' en 'optimistisch') stopt in april 2018. Hoewel gebruikers aangeven dat de tool in een behoefte voorziet, wordt er minder gebruik van gemaakt dan gehoopt.

• Bibliotheek Duiven toegankelijker voor rolstoelgebruikers Bekijk details

12 december 2017

Onze bibliotheek in de Ogtent in Duiven is nu nog toegankelijker voor de rolstoelgebruiker. Er zijn nieuwe grote schuifdeuren aangebracht en de bezoeker kan gebruik maken van een lift. Je bent welkom!

• Het Kunstwerk! Sinterklaasfeest Bekijk details

26 november 2017

Het Kunstwerk! Sinterklaasfeest 22 nov jl. in de Bibliotheek Liemers was 1 één groot feest!

• Ik Robot Bekijk details

9 november 2017

Feestelijke prijsuitreiking op dinsdag 28 november van 16.00 tot 17.30 uur in Bibliotheek Zevenaar.

• Isa Hoes en Medina Schuurman Bekijk details

12 oktober 2017

Kunstwerk! en Rebers Boek en Buro organiseren samen een inspirerende avond met Isa Hoes en Medina Schuurman. De actrices zijn al jarenlang te zien op televisie, maar nu hebben ze een boek geschreven. In ‘Te lijf’ halen Isa Hoes en Medina Schuurman de overgang uit de taboesfeer.

• Elke zondag geopend! Bekijk details

6 september 2017

Vanaf heden is de vestiging Zevenaar weer elke zondag geopend van 12:00 - 15:00 uur.

• Workshop Internet bankieren Bekijk details

2 mei 2017

Kom dinsdag 16 mei a.s. en dinsdag 13 juni a.s. van 10:30 – 11:30 uur naar de workshop Internet bankieren!

• Maak je eigen Kunstwerk! Bekijk details

30 april 2017

Ontvang morgen in onze bibliotheek in Westervoort jouw papieren baksteen! Op deze papieren baksteen mag je jouw wens, foto of tekening plaatsen. Lever jouw kunstwerk voor maandag 15 mei a.s. in bij de bibliotheek in Westervoort en wij maken een mooie wandcollage van al deze kunstwerken.

• Bibliotheek op koningsdag gesloten Bekijk details

26 april 2017

Op donderdag 27 april zijn alle vestigingen gesloten i.v.m. Koningsdag.

Paginanavigatie