• Prentenboekenfestival voor kinderen en baby’s

13 januari 2020

"Nog één verhaaltje alsjeblieft!” Ouders weten dat het vaak niet bij één verhaaltje voor het slapengaan blijft. Om ouders te stimuleren om nog vaker voor te lezen en om het plezier van voorlezen te laten zien organiseert Kunstwerk! de Bibliotheek in Zevenaar het 1e Prentenboekenfestival.

Bekijk details van Prentenboekenfestival voor kinderen en baby’s

• Happy Body & Mind Event

18 december 2019

Geluk is dichterbij dan je denkt! Op zondag 26 januari 2020 van 10 tot 17 uur zal het allereerste Happy Body & Mind Event plaatsvinden in Hal 12 aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert in samenwerking met Rebers Boek en Buro en Happy Body & Mind dit bijzondere event in het kader van de Maand van de Spiritualiteit.

Bekijk details van Happy Body & Mind Event

• Fijne feestdagen!

12 december 2019

Bekijk details van Fijne feestdagen!

• Wat ik nu vertel is echt waar,

5 december 2019

Sinterklaas en zijn Pieten waren deze week in Duiven, Lobith, Westervoort en Zevenaar.

Bekijk details van Wat ik nu vertel is echt waar,

• Jeugdbieb in Babberich

22 november 2019

Kunstwerk! de Bibliotheek wil het leesplezier vergroten en alle kinderen stimuleren om meer te lezen; op school én thuis. Want kinderen die meer lezen, zijn beter in taal en hebben betere schoolresultaten. In samenwerking met de Schoolbibliotheek St. Franciscus in Babberich is besloten om de faciliteiten van de Bibliotheek op School uit te breiden voor alle jeugdleners in Babberich.

Bekijk details van Jeugdbieb in Babberich

• De Liemers Leest samen met Jan Terlouw en Ronald Giphart

25 oktober 2019

In het kader van Nederland Leest heeft Kunstwerk! de Bibliotheek de populaire schrijvers Jan Terlouw en Ronald Giphart uitgenodigd op donderdag 21 november a.s. Van 1 t/m 30 november 2019 staat duurzaamheid centraal tijdens Nederland Leest. Zowel Terlouw als Giphart hebben hier grote affiniteit mee.

Bekijk details van De Liemers Leest samen met Jan Terlouw en Ronald Giphart

• Leuke boekjes

17 oktober 2019

Als je oma bent en je werkt bij Kunstwerk! de Bibliotheek, dan kun je wel raden wat kleinzoon Miles het liefste doet. Samen met oma Marijke Peeters genieten van leuke boekjes in de bibliotheek. Vandaag mocht de kleine bink van Kikker genieten…

Bekijk details van Leuke boekjes

• Gefeliciteerd!

16 oktober 2019

Deze week was het tijd voor een feestje. Onze Leesconsulent, Mediacoach Lilian Scholts is 25 jaar in dienst bij Kunstwerk! de Bibliotheek.

Bekijk details van Gefeliciteerd!

• Maak je eigen poëtische kaart

10 oktober 2019

Dit najaar komt er een poëtische kaart van Duiven. Alle inwoners van Duiven, Groessen en Loo kunnen hun dorp op de kaart zetten, met een zelf geschreven gedicht. De poëtische kaart van Duiven brengt plaatsen in de gemeente Duiven in kaart aan de hand van gedichten. Het gaat om plekken die een bijzondere gevoelswaarde hebben, bijvoorbeeld huizen, gebouwen of straten.

Bekijk details van Maak je eigen poëtische kaart

• Oktober is de Maand van de Geschiedenis

27 september 2019

Vers van de pers! Ook dit jaar is er weer een gratis Maand van de Geschiedenis magazine. Vanaf 1 oktober a.s. in Kunstwerk! de Bibliotheek verkrijgbaar.

Bekijk details van Oktober is de Maand van de Geschiedenis