Nieuws

  

Resultaat 1 - 10 (van 115)

 • Informatie over energie in eenvoudige taal Bekijk details

  24 november 2022

  Wil jij meer weten over de overheid regelingen over de gas en stroom prijzen? Stichting Lezen en Schrijven geeft hier informatie over in eenvoudige taal, zodat dit toegankelijk is voor iedereen.

 • Sinterklaas komt voorlezen in de bieb! Bekijk details

  7 november 2022

  Op diverse dagen komt Sinterklaas hoogstpersoonlijk met zijn pieten voorlezen in Kunstwerk! de Bibliotheek. Sinterklaas is dol op voorlezen en neemt dit jaar ook zijn grote spannende boek weer mee. Wil je horen wat daar in staat? Schuif gezellig aan…

 • Frauderen, zo werkt het! Bekijk details

  18 oktober 2022

  Vanaf maandag 17 oktober start de nieuwe publiekscampagne Frauderen, Zo werkt het!. Met uitingen via radio, online en diverse sociale kanalen wordt getracht zoveel mogelijk mensen te bereiken. Om de impact van de campagne verder te vergroten wordt ook de inzet van jullie kanalen gevraagd.

 • Oekraïense boeken Bekijk details

  5 oktober 2022

  Sinds kort heeft Kunstwerk! een aantal Oekraïense boeken in de collectie. Dit zijn volwassen romans en jeugdboeken. De boeken zijn te vinden in de bibliotheken in Duiven, Westervoort en Zevenaar.

 • De zomer is dé tijd om te lezen Bekijk details

  7 juni 2022

  Welk boek pak jij deze zomer? Kom in de maanden juni tot en met augustus tijdens Zomerlezen naar Kunstwerk!. Ben je nog geen lid? Sluit een speciaal actieabonnement af en lees 3 maanden gratis!

 • Infopunt Corona GGD Bekijk details

  28 februari 2022

  Er is online veel informatie beschikbaar over het coronavirus. Maar soms wil je graag antwoord op een specifieke vraag over corona, vaccinceren of boosteren. Vanaf heden staan medewerkers van de GGD voor je klaar in de bibliotheken in Duiven, Westervoort en Zevenaar bij een informatiepunt om je te helpen. Deze service is gratis.

 • Peutervoorlezen Bekijk details

  2 februari 2022

  Peuters kunnen elke vrijdagochtend van 10.30 – 11.00 uur naar een verhaaltje komen luisteren en samen liedjes zingen en muziek maken: het is altijd een feestje. Ouders en opa's en oma's zijn ook van harte welkom. De activiteit is helemaal gericht op de peuterleeftijd.

 • Voorlezen met de voorleeshond in Zevenaar Bekijk details

  24 januari 2022

  Voorlezen kan voor sommige kinderen erg spannend zijn, maar hiervoor hebben we iets leuks! Alle kinderen tussen de 6 en 14 jaar kunnen elke dinsdagmiddag een verhaal voorlezen aan voorleeshond Serah in de bieb in Zevenaar.

 • Bouw je mee aan de CoderDojo community? Bekijk details

  13 januari 2022

  CoderDojo is een wereldwijde gemeenschap die voorziet in gratis programmeerworkshops voor jongeren tussen 5 en 17 jaar die volledig worden geleid door vrijwilligers. Deze landelijke organisatie heeft op verschillende plekken in Nederland individuele clubs.

 • Voorstelling MUK Bekijk details

  12 januari 2022

  Kunstwerk! organiseert in het kader van de Nationale Voorleesdagen op dinsdag 1 februari 2022 twee voorstellingen om 15.00 uur en 16.15 uur voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 6 jaar. De Cultuurhal in de Turmac Cultuurfabriek wordt omgebouwd tot theaterzaal voor de voorstelling van Muk, een schattige Dalmatiër, gebaseerd op de kinderboekenserie van Mark Haayema en Job van Gelder.

Paginanavigatie