• Annulering voorleeswedstrijd

14 maart 2020

Jammer voor alle voorleeskampioenen gaat de halve finale bij het Musiater op maandag 15-03-2020 niet door ivm de maatregelen rondom het Corona-virus.

Bekijk details van Annulering voorleeswedstrijd

• Gefeliciteerd Evelien, Voorleeskampioen Schoolfinale Read2Me!

3 maart 2020

Evelien van Hoof van het Liemers College uit Zevenaar heeft dinsdag 18 februari jl. de schoolfinale voorleeswedstrijd Read2Me gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in Kunstwerk! Het Musiater. Het betrof hier een voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd. De winnaar zal binnenkort de Liemers vertegenwoordigen in de provinciale finale.

Bekijk details van Gefeliciteerd Evelien, Voorleeskampioen Schoolfinale Read2Me!

• Winnaars kwartfinale voorleeswedstrijd

3 maart 2020

Rosalie van Hal van IKC Het Klokhuis en Reza Vooges van OBS Toermalijn hebben de kwartfinale voorleeswedstrijd gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in Duiven en Lobith. Het betrof hier een voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd. De winnaars zullen op 15 maart de Liemers vertegenwoordigen in de halve finale. En wellicht wordt een van hen wel De Nationale Voorleeskampioen 2020!

Bekijk details van Winnaars kwartfinale voorleeswedstrijd

• Kunstwerk! Draait Door! - AFGELAST

12 februari 2020

Naar aanleiding van de maatregelen van de regering inzake de ontwikkelingen in de coronavirus is besloten om onze activiteit van aanstaande zondag 15 maart Kunstwerk! Draait Door! in Turmac Cultuurfabriek te annuleren en te verzetten. Wij houden u op de hoogte via deze website.

Bekijk details van Kunstwerk! Draait Door! - AFGELAST

• Poëzieweek

30 januari 2020

Ga tijdens de Poëzieweek van 30 januari t/m 5 februari eens langs bij Kunstwerk! de Bibliotheek voor mooie poëzie en vergeet ook niet één van de ansichtkaarten mee te nemen. Bijvoorbeeld deze van Maud Vanhauwaert.

Bekijk details van Poëzieweek

• Alle leerlingen in de Liemers digitaal vaardig

28 januari 2020

Kinderen groeien op in een digitaal tijdperk waarin ze geheel onbevangen de mogelijkheden van nieuwe technologie ontdekken. Kunstwerk! de Bibliotheek stimuleert het ontwikkelen van digitale vaardigheden van kinderen om met deze technologie te leren omgaan. Op maandag 10 februari a.s. wordt om 15.00 uur in de OGtent in Duiven hiervoor het startsein gegeven.

Bekijk details van Alle leerlingen in de Liemers digitaal vaardig

• Prentenboekenfestival voor kinderen en baby’s

13 januari 2020

"Nog één verhaaltje alsjeblieft!” Ouders weten dat het vaak niet bij één verhaaltje voor het slapengaan blijft. Om ouders te stimuleren om nog vaker voor te lezen en om het plezier van voorlezen te laten zien organiseert Kunstwerk! de Bibliotheek in Zevenaar het 1e Prentenboekenfestival.

Bekijk details van Prentenboekenfestival voor kinderen en baby’s

• Happy Body & Mind Event

18 december 2019

Geluk is dichterbij dan je denkt! Op zondag 26 januari 2020 van 10 tot 17 uur zal het allereerste Happy Body & Mind Event plaatsvinden in Hal 12 aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert in samenwerking met Rebers Boek en Buro en Happy Body & Mind dit bijzondere event in het kader van de Maand van de Spiritualiteit.

Bekijk details van Happy Body & Mind Event

• Fijne feestdagen!

12 december 2019

Bekijk details van Fijne feestdagen!

• Wat ik nu vertel is echt waar,

5 december 2019

Sinterklaas en zijn Pieten waren deze week in Duiven, Lobith, Westervoort en Zevenaar.

Bekijk details van Wat ik nu vertel is echt waar,