Nieuws

  

Resultaat 1 - 10 (van 111)

 • De zomer is dé tijd om te lezen Bekijk details

  7 juni 2022

  Welk boek pak jij deze zomer? Kom in de maanden juni tot en met augustus tijdens Zomerlezen naar Kunstwerk!. Ben je nog geen lid? Sluit een speciaal actieabonnement af en lees 3 maanden gratis!

 • Infopunt Corona GGD Bekijk details

  28 februari 2022

  Er is online veel informatie beschikbaar over het coronavirus. Maar soms wil je graag antwoord op een specifieke vraag over corona, vaccinceren of boosteren. Vanaf heden staan medewerkers van de GGD voor je klaar in de bibliotheken in Duiven, Westervoort en Zevenaar bij een informatiepunt om je te helpen. Deze service is gratis.

 • Peutervoorlezen Bekijk details

  2 februari 2022

  Vanaf vrijdag 3 juni a.s. kunnen peuters elke week van 10.30 – 11.00 uur naar een verhaaltje komen luisteren en samen liedjes zingen en muziek maken: het is altijd een feestje. Ouders en opa's en oma's zijn ook van harte welkom. De activiteit is helemaal gericht op de peuterleeftijd.

 • Voorlezen met de voorleeshond in Zevenaar Bekijk details

  24 januari 2022

  Voorlezen kan voor sommige kinderen erg spannend zijn, maar hiervoor hebben we iets leuks! Alle kinderen tussen de 6 en 14 jaar kunnen elke dinsdagmiddag een verhaal voorlezen aan voorleeshond Serah in de bieb in Zevenaar.

 • Bouw je mee aan de CoderDojo community? Bekijk details

  13 januari 2022

  CoderDojo is een wereldwijde gemeenschap die voorziet in gratis programmeerworkshops voor jongeren tussen 5 en 17 jaar die volledig worden geleid door vrijwilligers. Deze landelijke organisatie heeft op verschillende plekken in Nederland individuele clubs.

 • Voorstelling MUK Bekijk details

  12 januari 2022

  Kunstwerk! organiseert in het kader van de Nationale Voorleesdagen op dinsdag 1 februari 2022 twee voorstellingen om 15.00 uur en 16.15 uur voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 6 jaar. De Cultuurhal in de Turmac Cultuurfabriek wordt omgebouwd tot theaterzaal voor de voorstelling van Muk, een schattige Dalmatiër, gebaseerd op de kinderboekenserie van Mark Haayema en Job van Gelder.

 • Sinterklaas leest voor in de bieb! Bekijk details

  12 november 2021

  Sinterklaasperiode, een spannende tijd voor kinderen, ouders, opa’s en oma’s. Fantasie en werkelijkheid worden met elkaar verweven. Schoenen worden gezet vol met zorgvuldig gemaakte tekeningen en verlanglijstjes én een wortel voor Ozosnel.

 • Nederland Leest Bekijk details

  1 november 2021

  Kom naar Kunstwerk! de Bibliotheek tijdens Nederland Leest en krijg het boek De wandelaar van Adriaan van Dis van ons cadeau! In dit boek krijgt een Nederlander in Parijs bij een brand een hond in zijn schoot geworpen. Een hond die een andere wereld voor hem opent: die van vluchtelingen, illegalen en zwervers. Het verandert Parijs, het verandert de man: hij wil helpen, goed doen. Maar alles wat hij doet pakt anders uit. Je kunt dit boek de hele maand november gratis ophalen in de bibliotheek. Op...

 • Hulp bij CoronaCheck app Bekijk details

  28 september 2021

  Vanaf nu heeft iedereen vanaf 13 jaar een coronabewijs nodig om binnen te komen om te reizen, bij de horeca, bij evenementen en onder andere in theaters. Lukt het jou niet om een QR-code aan te maken of heb je hier vragen over? Het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek kan jou helpen.

 • Kinderboekweek 2021: Word jij later striptekenaar? Bekijk details

  24 september 2021

  Tijdens de Kinderboekenweek (6 tot en met 17 oktober) organiseert Kunstwerk! de Bibliotheek op donderdag 7 oktober a.s. een creatieve activiteit voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van beroepen, onder het motto Worden wat je wil. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om te fantaseren over de toekomst. Je kunt heerlijk wegdromen over jouw droomberoep. Of je nu vier jaar oud bent of twaalf: het is altijd leuk om te fantaseren over later. Tijdens...

Paginanavigatie