• Elke zondag geopend!

6 september 2017

Vanaf heden is de vestiging Zevenaar weer elke zondag geopend van 12:00 - 15:00 uur.

Bekijk details van Elke zondag geopend!

• Workshop Internet bankieren

2 mei 2017

Kom dinsdag 16 mei a.s. en dinsdag 13 juni a.s. van 10:30 – 11:30 uur naar de workshop Internet bankieren!

Bekijk details van Workshop Internet bankieren

• Maak je eigen Kunstwerk!

30 april 2017

Ontvang morgen in onze bibliotheek in Westervoort jouw papieren baksteen! Op deze papieren baksteen mag je jouw wens, foto of tekening plaatsen. Lever jouw kunstwerk voor maandag 15 mei a.s. in bij de bibliotheek in Westervoort en wij maken een mooie wandcollage van al deze kunstwerken.

Bekijk details van Maak je eigen Kunstwerk!

• Bibliotheek op koningsdag gesloten

26 april 2017

Op donderdag 27 april zijn alle vestigingen gesloten i.v.m. Koningsdag.

Bekijk details van Bibliotheek op koningsdag gesloten

• Opening bibliotheek Westervoort

26 april 2017

Onze bibliotheek in Westervoort heeft een grote metamorfose ondergaan. Kom maandag 1 mei kijken! Zaterdag 20 mei is de officiële opening met allerlei leuke festiviteiten!

Bekijk details van Opening bibliotheek Westervoort

• Het Taalpunt in Duiven is geopend!

26 april 2017

Het Liemers Taalhuis en de gemeenten Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar, de welzijnsorganisaties Caleidoz en Mikado, de Regionale Sociale Dienst, ROC Rijn IJssel en Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers zetten zich in voor laaggeletterden Wist je dat in Nederland 1,3 miljoen mensen tussen de 16 en 65 jaar moeite hebben met lezen en schrijven? Dat komt in de Liemers neer op 1 op de 9 mensen.

Bekijk details van Het Taalpunt in Duiven is geopend!

• Nieuw in Zevenaar!

26 april 2017

De bibliotheek in Zevenaar beschikt binnenkort over een prachtig en modern uitleensysteem. Dit is een zuil waar ook aanvullende informatie voor de bezoeker zichtbaar is.

Bekijk details van Nieuw in Zevenaar!

• Digisterker cursisten

26 april 2017

Ook deze cursisten zijn weer Digisterker gemaakt. Van harte gefeliciteerd!

Bekijk details van Digisterker cursisten

• Winnaar voorleeswedstrijd deel 2

11 april 2017

Gefeliciteerd! De 11-jarige Stefan Jascó, van basisschool De Groene Ring uit Duiven, heeft de Gelderse voorleeswedstrijd gewonnen. Daardoor mag hij Gelderland vertegenwoordigen bij de landelijke voorleeswedstrijd.

Bekijk details van Winnaar voorleeswedstrijd deel 2

• Kunstwerk! bij Liemers 50+ beurs

10 april 2017

Het team van Kunstwerk! Team van de Bibliotheek Liemers, het Liemers Museum, het Musiater en deVolksuniversiteit stonden op de Liemers50plusbeurs. Het was een groot succes!

Bekijk details van Kunstwerk! bij Liemers 50+ beurs