De Liemers Leest samen met Jan Terlouw en Ronald Giphart

Gepubliceerd op: 25 oktober 2019 10:42

In het kader van Nederland Leest heeft Kunstwerk! de Bibliotheek de populaire schrijvers Jan Terlouw en Ronald Giphart uitgenodigd op donderdag 21 november a.s. Van 1 t/m 30 november 2019 staat duurzaamheid centraal tijdens Nederland Leest. Zowel Terlouw als Giphart hebben hier grote affiniteit mee.

Gesprek & discussie
Op donderdag 21 november zullen beide schrijvers hun visie geven op duurzaamheid. De avond, die start om 19.30 uur, zal bestaan uit twee gedeeltes. Voor de pauze zullen beide heren met bevlogenheid hun eigen verhaal vertellen. Na de pauze is er voldoende ruimte om vragen te stellen aan Terlouw en Giphart. Daarnaast zullen vertegenwoordigers van Landgoed Huis Sevenaer en Eet-Lokaal Zevenaar aanwezig zijn om te vertellen over duurzaam verbouwen en het bereiden van biologische producten. In de pauze neem je “een kijkje in de keuken” door te proeven van de heerlijke hapjes die geserveerd worden. Aan het einde van de avond ga je geïnspireerd naar huis en krijg je het boekje Winterbloei mee, een bloemlezing van natuurverhalen van Jan Wolkers, met voorwoord van Ronald Giphart.

Kaartverkoop
De avond vindt plaats in Kunstwerk! Het Musiater. Aanvang 19.30 uur. Kaarten à 10 euro kunnen besteld worden via www.liemerskunstwerk.nl.