Gratis boekgeschenk Nederland Leest

Gepubliceerd op: 26 november 2020 10:50

Kom naar Kunstwerk! de Bibliotheek tijdens Nederland Leest en krijg het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer van ons cadeau! In dit boek vertellen twaalf broers en zussen het ware verhaal van hun familie dat zich afspeelt in de jaren vijftig en zestig. Met hun familiegeschiedenis ontvouwt zich de geschiedenis van Nederland in de twintigste eeuw. Je kunt dit boek als lid van de bibliotheek tot en met maandag 14 december a.s. gratis ophalen in alle vestigingen en servicepunten van de Bibliotheek.

Online
Kom je door de coronacrisis liever niet naar de Bibliotheek? Het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer is ook te leen als eBook of luisterboek. Ga naar http://bit.ly/KoelemeijerMariaZachea, log in met je bibliotheekaccount en geniet van het boek op je tablet of mobiele telefoon.

Campagne Nederland Leest
Nederland Leest is een jaarlijkse bibliotheekcampagne van stichting CPNB die het lezen van boeken bevordert met steeds een ander thema. Het thema van dit jaar is Kleine geschiedenis, grote verhalen.

Vanwege het coronavirus is Nederland Leest met twee weken verlengd. De laatste dag van Nederland Leest is dan op maandag 14 december 2020 in plaats van maandag 30 november 2020.