Happy Body & Mind Event

Gepubliceerd op: 18 december 2019 11:34

Geluk is dichterbij dan je denkt! Op zondag 26 januari 2020 van 10 tot 17 uur zal het allereerste Happy Body & Mind Event plaatsvinden in Hal 12 aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert in samenwerking met Rebers Boek en Buro en Happy Body & Mind dit bijzondere event in het kader van de Maand van de Spiritualiteit.

Geluksverspreiders
Op zondag 26 januari 2020 staat geluk centraal! Meer dan 30 “geluksverspreiders” zullen te zien en te horen zijn tijdens hun inspirerende minisessies, workshops, lezingen, presentaties en Happy Talks. Zin om een yogales te volgen, een soulcollagecard te maken of doe je liever mee aan een workshop geuren en hun kracht? Of heb je interesse in familieopstellingen? Het kan allemaal! Geniet tussendoor van een heerlijke smoothie in het spiksplinternieuwe Grand Café in Hal 12.

Kom je ook geluk ervaren en geluk proeven? We zien je graag op zondag 26 januari 2020 in Hal 12, Kerkstraat 27, Zevenaar. Toegang is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

De ‘geluksverspreiders’ stellen zich voor op de facebookpagina.