Hulp bij belastingaangifte

Gepubliceerd op: 3 maart 2021 14:57

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte via de computer? Een expert die met je meekijkt? Of heb je een vraag? Dan kun je vanaf dinsdag 2 maart a.s. terecht bij Kunstwerk! de Bibliotheek. Samen met de Sociaal Raadslieden van STMR biedt de bibliotheek een belastingspreekuur om inwoners uit Duiven, Lobith, Westervoort en Zevenaar te ondersteunen. Deze service is gratis. Hulp bij aangifte is voor iedereen beschikbaar die voldoet aan de voorwaarden van het Sociaal Raadswerk, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek.

Belasting invulhulp

In de maanden maart en april kunnen mensen bij Kunstwerk! de Bibliotheek gebruik maken van de invulhulp. Dit gaat op afspraak in de vestigingen Duiven, Lobith, Westervoort en Zevenaar. De Sociaal Raadslieden van STMR verzorgen de daadwerkelijke hulp. Daarnaast kijken de Sociaal Raadslieden samen met jou mee of je gebruik maakt van alle regelingen en voorzieningen die voor jou van toepassing zijn.

Voor het maken van een afspraak voor het invullen van de belastingaangifte, bel je met het telefoonnummer van Kunstwerk! 085-0409971 (keuze 4) of mail je naar info@liemerskunstwerk.nl.