Kinderboekweek 2021: Word jij later striptekenaar?

Gepubliceerd op: 24 september 2021 13:09

Tijdens de Kinderboekenweek (6 tot en met 17 oktober) organiseert Kunstwerk! de Bibliotheek op donderdag 7 oktober a.s. een creatieve activiteit voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van beroepen, onder het motto Worden wat je wil. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om te fantaseren over de toekomst. Je kunt heerlijk wegdromen over jouw droomberoep. Of je nu vier jaar oud bent of twaalf: het is altijd leuk om te fantaseren over later. Tijdens de Kinderboekenweek kun je alles worden wat je wil!

Guyon Wong-Loi-Sing is de nieuwe tekenaar van Plaza Patatta. Wil je weten hoe je ook tekenaar kunt worden? Volg dan de workshop striptekenen in de bibliotheek op donderdag 7 oktober a.s. om 15.00 uur – 16.00 of 16.00 – 17.00 uur. Hij beantwoordt al je vragen en het mooiste is: hij leert jou hoe je zelf een Plaza Patatta-tekening kunt maken. Samen gaan jullie aan de slag!

Meld je hieronder gratis aan! (je wordt doorgestuurd naar het formulier op liemerskunstwerk.nl).