Koken binnen je budget!

Gepubliceerd op: 22 november 2018 10:02

Liemers Taalhuis (ROC RijnIJssel en Kunstwerk! de Bibliotheek) organiseren in de maanden november 2018 t/m januari 2019 de gratis cursus “Koken binnen je budget”. Dit project is gericht op laaggeletterde volwassenen, zowel autochtoon als allochtoon. Locatie: Kunstwerk! Volksuniversiteit Zevenaar.

“Koken binnen je budget” is een laagdrempelige cursus waarbij gezond en betaalbaar koken, onder begeleiding van een kok, centraal staat. Tegelijkertijd werken de cursisten aan het verhogen van de basisvaardigheden (taal, rekenen en digitale vaardigheden) en het verminderen van een eventueel sociaal isolement. De deelnemers leren een menu uitschrijven, hoeveelheden ingrediënten berekenen, etiketten lezen en hoe verstandig met geld om te gaan. Elke kookles wordt er een groente uit het seizoen als thema gebruikt, bijvoorbeeld: pompoen, aubergine of bloemkool.

Wil je meedoen aan deze cursus? Of ken je iemand voor wie dit enorm leuk en leerzaam is? Verdere informatie en aanmelden via telefoonnummer 0316-745680 of stuur een e-mail naar mj.van.de.velde@liemerskunstwerk.nl