Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers zeven dagen per week geopend!

Gepubliceerd op: 13 augustus 2018 12:52

Op 2 september a.s. wordt in Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers in Zevenaar de zondag openstelling, die tot en met april 2019 zal duren, feestelijk ingeluid. De bibliotheek is daarmee zeven dagen per week geopend. Ter gelegenheid van de zondagopening die op 2 september a.s. plaats zal vinden, viert Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers feest. De bibliotheek in Zevenaar is dan niet alleen geopend van 12.00 tot 15.00 uur, maar organiseert ook een leuke activiteit. Helemaal gratis.

Tijdens deze zondagopening kun je genieten onder het genot van koffie of thee met iets lekkers, van de muzikant en auteur Paul Mulder. Paul Mulder verzorgt tussen 12.30 en 13.30 uur een spetterend optreden met handgemaakte muziek in het Nederlands of in de Liemerse/Achterhoekse streektaal. Tijdens zijn muzikale optreden worden de veelal humoristische columns die Paul schreef voor de Gelderlander die zijn verschenen in het boek ‘De Leeshond’ afgewisseld met bijpassende liedjes. (www.paulmuldermuziek.nl)

Met deze extra openstelling wordt volop gelegenheid geboden om in een gezellige en gemoedelijke sfeer de vele dikke weekendkranten en tijdschriften te lezen of gewoon een kopje koffie te komen drinken. Uiteraard is het ook mogelijk om de mooiste boeken uit te zoeken en te lenen. Je bent van harte welkom.

Fotograaf: Vincent Gal