Kunstwerk! Draait Door! - AFGELAST

Gepubliceerd op: 12 februari 2020 20:18

Naar aanleiding van de maatregelen van de regering inzake de ontwikkelingen in de coronavirus is besloten om onze activiteit van aanstaande zondag 15 maart Kunstwerk! Draait Door! in Turmac Cultuurfabriek te annuleren en te verzetten. Wij houden u op de hoogte via deze website.

De 85ste Boekenweek (7 t/m 15 maart) staat in het teken van hen die ons voorstellingsvermogen vergroten: de rebellen en dwarsdenkers. Van de dromerige dwarsdenker die veilig thuis afreist naar een andere wereld tot de rebel die zijn messcherpe pen als wapen gebruikt tegen de status quo. Kunstwerk! organiseert i.s.m. Rebers Boek en Buro in het kader van de Boekenweek Kunstwerk! Draait Door! op zondag 15 maart aanstaande van 14.00 tot 15.30 uur in het spiksplinternieuwe Grand Café in Hal 12.

Rebellen en dwarsdenkers

Iedereen kent het programma De Wereld Draait Door. Kunstwerk! Draait Door! is een knipoog hiernaar. De middag staat bol van de interessante gasten, onderwerpen en huisband Roadmen zorgt voor de nodige muzikale intermezzo’s. René Gademann is de presentator van dienst en gaat het gesprek aan met auteur en dichter Jaap Robben, Anne-Fleur van Haren, schrijfster van het boek Waar licht is, is hoop, Bert Aalders, clustercoördinator Educatie van Kunstwerk!, thrillerauteur Lydia van Houten en wethouder Hans Winters van de gemeente Zevenaar. Tafeldame deze middag is kunstenares Edith Elshof Stevens. Rode draad is het thema van de Boekenweek: Rebellen en Dwarsdenkers.

Kom naar deze gezellige middag op zondag 15 maart, 14.00-15.30 uur, inloop vanaf 13.30 uur, Hal 12, Kerkstraat 27, Zevenaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.liemerskunstwerk.nl. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is deze activiteit gratis toegankelijk.