Liever de Liemers Fietsronde!

Gepubliceerd op: 26 september 2018 11:45

Zin om te fietsen door het mooie Liemerse landschap én tegelijkertijd een goed doel steunen? Zondag 30 september kan dat. Rotaryclub Zevenaar verzorgt dan de Liever de Liemers Fietsronde. Iedere fietsliefhebber is welkom.

Fietstocht met beleving

De Liever de Liemers Fietsronde is een fietstocht van zo ongeveer 40 km. Liever een kortere route? Er is een eenvoudige doorsteek mogelijk, waardoor de route ongeveer 25 km wordt. In alle gevallen fietst u door het prachtige Liemers landschap.

Muziek onderweg

Onderweg is er muzikaal vermaak, zoals van muziektheatergroep WhatEverHappens, de Zevenaarse pop/rockband The Fastest Way Out en het duo Paul Mulder en Theo Scholtens. Muzikaal entertainer Erwin Hogenboom zorgt tijdens de fietsronde voor nog enkele extra verrassingen. De muzikanten zijn onder andere te vinden bij de start- en rustpunten: De Swaenebloem, het Gemaal Oude Rijn, Wellinghoeve, ’t Centrum en het Horsterpark.

Voor meer informatie en aanmeldingen ga naar deze website.