Mega Boekenverkoop

Gepubliceerd op: 26 juli 2016 14:07

MEGA-verkoop afgeschreven boeken in bibliotheken van Duiven, Giesbeek, Westervoort en Zevenaar

Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers biedt bezoekers van 13 juni t/m 30 augustus de gelegenheid om hun privécollectie boeken uit te breiden. In de vestigingen Duiven, Giesbeek, Westervoort en Zevenaar is volop keus uit afgeschreven materialen, waaronder boeken, DVD’s, luisterboeken en tijdschriften.

Dus ben je op zoek naar “lekker leesvoer”? Kom gerust langs en snuffel in het grote aanbod.
Voor € 1,-- heb je het boek waar je al zo lang naar op zoek was, of 10 tijdschriften om op vakantie door te bladeren. Of je brengt zèlf een tas mee en vult die voor slechts € 5,-- met je favorieten.
Niets gevonden tussen de afgeschreven materialen? In de bibliotheek vind je uiteraard een ruim aanbod om te lenen! Je bent van harte welkom.