Prentenboekenfestival voor kinderen en baby’s

Gepubliceerd op: 13 januari 2020 13:52

"Nog één verhaaltje alsjeblieft!” Ouders weten dat het vaak niet bij één verhaaltje voor het slapengaan blijft. Om ouders te stimuleren om nog vaker voor te lezen en om het plezier van voorlezen te laten zien organiseert Kunstwerk! de Bibliotheek in Zevenaar het 1e Prentenboekenfestival.

Prentenboekenfestival voor kinderen en baby’s in Hal 12 in Zevenaar

Ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen én om de inwoners van de Liemers te laten ervaren hoe leuk voorlezen is, organiseert Kunstwerk! de Bibliotheek op dinsdag 28 januari van 14.00 tot 17.00 uur het allereerste Prentenboekenfestival voor kinderen tussen de 0 en 6 jaar.

Het wordt een festival vol boek- en speelplezier, voorlezen en zelfs lezen in boeken met Augmented Reality waardoor het verhaal echt tot leven komt. Kinderen kunnen genieten van hun favoriete prentenboeken in “prentenboekenhoeken”, speciale voorleeskamers bezoeken waar het boek “de Moppereend” wordt voorgelezen of een bezoek brengen aan Lab 12 waar lezen gecombineerd wordt met de nieuwste digitale ontwikkelingen. Als afsluiter wordt er koffie, thee of ranja geschonken.

Het Prentenboekenfestival is op dinsdagmiddag 28 januari van 14.00 tot 17.00 uur in Kunstwerk! de Bibliotheek, Hal 12, Kerkstraat 27 in Zevenaar. Gratis parkeren kan op het terrein achter Hal 12 (ingang Babberichseweg). Het Prentenboekenfestival is vrij toegankelijk.
 

Dit festival is mogelijk gemaakt door de Gemeente Zevenaar