Week van de mediawijsheid

Gepubliceerd op: 22 oktober 2018 12:34

Informatiebijeenkomst Week van de mediawijsheid november 2018: ”Je digitale erfenis” Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert op woensdag 21 november in het kader van de Week van de Mediawijsheid een informatiebijeenkomst met als thema Je digitale erfenis. Aanvang 10:00 uur. Toegang is gratis.

Ben Herfst, digitale coach  van de Bibliotheek Veluwezoom, geeft een presentatie over het onderwerp: Je digitale erfenis.

Tijdens ons leven bewaren we steeds meer gegevens online. E-mailadressen, foto’s, accounts op sociale media en documenten bij digitale opslagdiensten, bijvoorbeeld. Maar wat gebeurt hiermee als je overlijdt? En wat wíl je dat ermee gebeurt?

Het is goed om hierover na te denken en een plan te maken, zodat nabestaanden inzicht hebben in je online activiteiten en weten wat ze kunnen en moeten doen. Zij staan anders met lege handen, alleen al omdat je online accounts zijn beveiligd met wachtwoorden.

Wij zien je graag op 21 november bij bibliotheek Zevenaar (de Hooge Bongert 1 6903 DA  Zevenaar). Na ontvangst met een kopje koffie gaan wij om 10:00 uur van start met de bijeenkomst “Je digitale erfenis”.
Aanmelden voor deze bijeenkomst via de mail activiteitenbibliotheek@liemerskunstwerk.nl of telefonisch 0316-745680