De zomer is dé tijd om te lezen

Gepubliceerd op: 7 juni 2022 17:21

Welk boek pak jij deze zomer? Kom in de maanden juni tot en met augustus tijdens Zomerlezen naar Kunstwerk!. Ben je nog geen lid? Sluit een speciaal actieabonnement af en lees 3 maanden gratis!

De zomer is de uitgelezen tijd van het jaar om eindelijk weer eens toe te komen aan het lezen van een boek. Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! We helpen je graag bij het kiezen van boeken voor aankomende zomer. Want een (zomer)boek is er voor iedereen!

De gehele zomermaanden staat de vraag ‘’Welk boek pak jij deze zomer?’’ centraal. Zomerlezen Ambassadeur Matthijs van Nieuwkerk pakt Zeer fijne boy van Gerard Reve erbij. Vraag ook onze bibliotheekmedewerkers naar hun zomerse boekentips. De mooiste boeken voor deze zomer vind je natuurlijk in jouw bibliotheek!

 

Actieabonnement

Als je van 11 juni t/m 31 augustus een jaarabonnement afsluit, lees je drie maanden gratis. Je betaalt voor slechts negen maanden en daarom kost een jaarabonnement slechts €36,-. Het actieabonnement stopt automatisch.

Het abonnement sluit je af bij een medewerker in de bibliotheken in Duiven, Westervoort en Zevenaar of online via www.debibliotheekliemers.nl/lid-worden