Tarieven

Hieronder vind je een overzicht van alle tarieven waar je als bezoeker van de bibliotheek mee te maken hebt.

Wij bieden één abonnement aan (inclusief het lenen/lezen van e-books) met meerdere betalingsmogelijkheden, en een e-book abonnement.

Abonnementsvormen:

• Maandabonnement € 5,00 (maandelijks opzegbaar)
  • Kwartaal abonnement € 12,25
  • Jaarabonnement € 48,50
  • E-book jaarabonnement  € 42,00 (uitsluitend gebruik van het digitale aanbod)

Betalingsmogelijkheden:
Je kunt uitsluitend betalen door het afgeven van een machtiging tot automatische incasso. Bij een jaarabonnement bieden we ook de mogelijkheid om te betalen via IDEAL, pinnen in de vestigingen van de bibliotheek (Duiven, Westervoort en Zevenaar) of een factuur.

Indien je het abonnement wilt opzeggen kan je een mail te sturen naar: ledenadministratiebibliotheek@liemerskunstwerk.nl of contact opnemen met onze bibliotheek.