Duik in een boek tijdens "Zomerlezen"

Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! Kom daarom deze zomer naar de Bibliotheek. In de maanden juli en augustus doen we mee aan Zomerlezen. Het thema van dit jaar Lees de wereld rond – Ga op reis in een boek. Of je nu van romans of thrillers houdt, in de tuin leest of op het strand, hele avonden of af en toe: Lezen laat je zonnig en zorgeloos ontspannen. Wil je ook het Zomerlezengevoel ervaren, maar ben je nog geen lid? Kunstwerk! de Bibliotheek heeft een speciaal actieabonnement met welkomstgeschenk.

Actieabonnement

Als je in de maanden juli en augustus een jaarabonnement afsluit, lees je drie maanden gratis en ontvang je een boekentas cadeau. Je betaalt voor slechts negen maanden en daarom kost een jaarabonnement slechts €36,-. Het actieabonnement stopt automatisch.  

Hoe sluit je dit actieabonnement af?

  1. Bij een medewerker in de bibliotheken in Duiven, Westervoort en Zevenaar. Je krijgt gelijk je boekentas mee. 
  2. Online op www.debibliotheekliemers.nl/lid-worden 
    Vul het formulier in en kies voor het jaarabonnement. Alle abonnementen die tijdens de actieperiode worden afgesloten kosten € 36,- per jaar in plaats van de aangegeven €48,50 per jaar. Je krijgt een bon waarmee je de boekentas kan ophalen in alle vestigingen en servicepunten.